11/02/2019 Resultaten snelheidscontroles

Vorige week werd uw snelheid  gecontroleerd op verschillende locaties binnen onze politiezone

Op de Assenedesteenweg te Zelzate is de toegelaten snelheid 50km/u. Er werden 589 voertuigen gecontroleerd. 42 bestuurders reden te snel. De hoogst gemeten snelheid was er 78km/u. Er werden 3 onmiddellijke inningen uitgeschreven inzake het niet dragen van de veiligheidsgordel en GSM gebruik achter het stuur.

In de Dorpvaart in Moerbeke werden 378 voertuigen gecontroleerd. Maar liefst 20% van de bestuurders hield zich niet aan de toegelaten snelheid van 50km/u. De hoogst gemeten snelheid was er 83km/u. Er werden 2 onmiddellijke inningen opgesteld voor het niet dragen van de veiligheidsgordel en GSM gebruik achter het stuur. Er werd een bestuurder onderschept die onder invloed en in het bezit was van verdovende middelen. Bovendien was het voertuig van de bestuurder niet voorzien van een correcte kentekenplaat.

In Bastelare te Lochristi werden 251 voertuigen gecontroleerd. Maar liefst 37% van de bestuurders hield zich niet aan de toegelaten snelheid van 50km/u.De hoogst gemeten snelheid was er 98km/u.

#SamenVoorVeiligheid