16/07/2020 Resultaten snelheidscontroles

Afgelopen week controleerde Politiezone Regio Puyenbroeck op verschillende locaties uw snelheid.

Dit gebeurde telkens in de ‘zone 50km/u’

controle

In Lochristi werden op 6 verschillende plaatsen 3595 voertuigen gecontroleerd. 672 bestuurders reden sneller dan toegelaten. In de Haanhoutstraat werd een snelheidsduivel geflitst aan maar liefst 106km/u!

In Moerbeke-Waas controleerden onze ploegen in de Dorpvaart, de Terweststraat, de Damstraat en de Hospicestraat. In totaal goed voor 1781 gecontroleerde voertuigen waarvan 85 in overtreding.

In Wachtebeke stond onze flitser in de Warande en in de Stationstraat. In de Warande passeerden 800 voertuigen onze radar, 201 werden geflitst. De hoogst vastgestelde snelheid was er 95km/u. In de Stationstraat werd er op vraag van de bewoners gecontroleerd. Zij hadden het gevoel dat er door de wegenwerken in het centrum van Wachtebeke sneller gereden werd. Tijdens 2 verschillende controlemomenten werden in het totaal 525 voertuigen gecontroleerd. Er werden 5 overtredingen vastgesteld waarbij de hoogste snelheid 68km/u was.

In Zelzate controleerden we meerdere keren op de Assenedesteenweg en in de Denderdreve. In het totaal werden in de Denderdreve 95 voertuigen gecontroleerd waarvan er 7 te snel reden. Op de Assenedesteenweg reden 71 van de 1881 passanten sneller dan de toegelaten 50km/u. De hoogst gemeten snelheid was er 85km/u.

#Samenvoorveiligheid