18/12/2018 Resultaten verkeerscontroles

Dit weekend werd in de 4 gemeenten van politiezone regio Puyenbroeck gecontroleerd op het rijden onder invloed van alcohol en verdovende middelen.

controle

In Moerbeke- Waas werden ter hoogte van de Hospicestraat 22 bestuurders aan een alcoholcontrole onderworpen. Iedereen blies safe.

In Wachtebeke werd gecontroleerd in de Rechtstro. Er werden 19 bestuurders gecontroleerd. 1 persoon blies positief, het rijbewijs van de bestuurder werd onmiddellijk ingetrokken.

In Zelzate controleerden we op het Pierets De Colvenaerplein 

Van de 15 gecontroleerde bestuurders blies er één positief en 1 alarm.

In Dorp-Oost te Lochristi legden 40 bestuurders een ademtest af, 4 bestuurders bliezen positief.er werden 3 rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken. Er werd een voertuig weerhouden omdat het niet in orde was met de verplichte boorddocumenten.

In Hijfte centrum werden 33 bestuurders gecontroleerd. 1 persoon blies alarm.

1 persoon bleek onder invloed van verdovende middelen. Het rijbewijs van de bestuurder werd onmiddellijk ingetrokken.

In Zeveneken stonden onze ploegen opgesteld op de Zavel. 45 bestuurders werden aan een controle onderworpen. 1 bestuurder blies positief, Het rijbewijs van de bestuurder werd onmiddellijk ingetrokken.

In Beervelde controleerden we 20 voertuigen in de Rivierstraat. 2 bestuurders bliezen positief, één blies alarm.

In de Koning Albertlaan werd een voertuig aangetroffen met een slapende persoon achter het stuur. Omdat de dronken bestuurder aanstalten maakte om te vertrekken werd zijn/haar rijbewijs veiligheidshalve enkele uren ingehouden. Een ander voertuig werd aan de kant gezet omdat de bestuurder over de weg zwalpte, na de controle bleek de persoon enkele glaasjes teveel gedronken te hebben. het rijbewijs van de bestuurder werd onmiddellijk ingetrokken.

#SamenVoorVeiligheid