Bestuurders onder invloed van verdovende middelen

Dit weekend werd in de 4 gemeenten van de politiezone Regio Puyenbroeck gecontroleerd op het rijden onder invloed van alcohol en verdovende middelen.

afbeelding combi

Ter hoogte van de Lindenplaats te Moerbeke-Waas werd een bestuurder betrapt onder invloed van alcohol. De man bleek bovendien ook nog onder invloed te zijn van verdovende middelen. Het rijbewijs van de bestuurder werd onmiddellijk ingetrokken.

In Zelzate werden controles uitgevoerd ter hoogte van de grensovergang aan de Beneluxlaan. Twee personen waren in het bezit van verdovende middelen. Eén persoon was als bestuurder onder invloed van verdovende middelen. Het rijbewijs van de man werd ingetrokken.

In Wachtebeke werd ter hoogte van de Godshuisstraat ook een bestuurder betrapt onder invloed van verdovende middelen. Het rijbewijs werd ingetrokken.

In Lochristi werd gecontroleerd in de omgeving van het centrum. Ook op deze locatie werden bestuurders betrapt die onder invloed waren van verdovende middelen. Maar liefst drie bestuurders dienden hun rijbewijs in te leveren. Er werd tevens een 40-jarige man uit Lochristi gevat die zich onttrok aan elektronisch toezicht. De man werd overgebracht naar de gevangenis te Gent.

#SamenVoorVeiligheid