YOUCA-dag

Gisteren liep Lauren een dagje mee met onze diensten. Ze zette zich in in het kader van het YOUCA-project (Youth for Change and Action)

Tine en Lauren

Op 21 oktober 2021 engageerden meer dan 15.000 leerlingen zich om voor één dag te gaan werken. Het loon dat ze die dag verdienden gaat naar projecten van geëngageerde jongeren wereldwijd. Dit jaar gaat dat naar een groot project dat zich afspeelt in Brazilië, België én de Filipijnen van KIYO. KIYO is een organisatie die inzet voor het versterken van jongeren. Met dit project wil KIYO jongeren ondersteunen om voor hun rechten op te komen.

In de voormiddag hielp Lauren onze communicatieconsulent Lieselot met het opmaken van een contentkalender. Hiermee zijn we zeker dat we op elke belangrijke dag tijdens het jaar iets kunnen posten op sociale media. In de namiddag ging Lauren mee op pad met Tine en brainstormden ze over rekrutering. Lauren behoort tenslotte tot de belangrijkste doelgroep voor toekomstige job bij de politie. Ze kreeg een rondleiding in de verschillende kantoren van onze politiezone en werkte mee aan een actieplan rond rekrutering op scholen.

We sloten de dag af met een fotosessie. #YOUCA21 #samenvoorveiligheid #jobpol

Om meer te weten te komen over YOUCA klik hier