Educatief aanbod + schoolprojecten 'VERKEERSVEILIGHEID'

Lokale Politie Geraardsbergen/Lierde neemt heel wat initiatieven om de verkeersveiligheid van burgers permanent op te volgen en te verbeteren. Het streven naar een verkeersveilige omgeving is één van onze prioriteiten. 

Zowel voor scholen als verenigingen/organisaties werkten wij een mooi educatief aanbod uit omtrent (fiets)veiligheid. Zo geven onze verkeersinspecteurs les omtrent 'dode hoek' en 'zichtbaarheid in het verkeer' of komen ze preventief fietsen controleren. Zelfs het uitlenen van een verkeerskoffer of het huren van een fietsparcours behoort tot de mogelijkheden. 

Educatief aanbod + schoolprojecten

Het verkeersveiligheidsproject is tweeledig. Enerzijds biedt politie Geraardsbergen/Lierde projecten aan specifiek gericht naar de scholen op het grondgebied. Anderzijds bieden wij gelijkaardige projecten ook aan voor verenigingen/organisaties.

Download onderstaande documenten en kom alles te weten over de inhoud, voorwaarden en 'hoe aan te vragen'!  

Bijlage 1 en 2 = schoolproject 'Dode Hoek' + schoolproject 'Zien en gezien worden' en 'Fietsparcours' (exclusief voor scholen)

Bijlage 3 en 4 = educatief aanbod 'Dode Hoek' + educatief aanbod 'Zien en gezien worden' en 'Fietsparcours' (voor organisaties/verenigingen)