Nieuws

De waterstanden in de pronvincie Vlaams-Brabant zijn momenteel zo laag dat er een captatieverbod werd ingesteld voor de hele provincie Vlaams-Brabant.

Dit verbod is voor onbepaalde tijd ingesteld.

afbeelding virus

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan, heeft de federale overheid besloten om de bestaande maatregelen te versterken. 

Het verbod op niet-essentieel gebruik van drinkwater in 42 Vlaams-Brabantse gemeenten wordt opgeheven

Veel horecaondernemingen hebben grote financiële problemen door de coronacrisis. Daarom is het juist nu voor criminelen interessant om in de horeca te investeren. De grote contante geldstromen die in de horeca normaal zijn, maken het mogelijk om geld wit te wassen en bijvoorbeeld drugshandel of illegaal gokken te faciliteren. Criminelen bieden ondernemers in nood een ‘reddingsplan’ met snel contant geld, wat aantrekkelijk lijkt, maar u loopt een groot risico als er vervolgens dit soort illegale activiteiten in uw zaak plaatsvinden.

Naar aanleiding van het coronavirus Covid-19 werden de wijkkantoren van de politiezone Voer en Dijle gesloten. Vanaf maandag 18 mei 2020 schakelen wij terug over naar een normale dienstverlening in onze wijkkantoren.