Hoe aangifte doen?

Ben je slachtoffer van een misdrijf? Werd je wagen beschadigd? Was je betrokken in een verkeersongeval met gewonden? Je portefeuille gestolen of kwijt? Aarzel dan niet om aangifte te doen bij de politie. Alleen dan kan een onderzoek gestart worden.

Voor dringende hulp of wanneer het nodig is dat de politie ter plaatse komt, bel je naar het nummer 101 of contacteer ons via de app 112. Voor andere zaken kan je terecht op het algemene nummer van politiezone CARMA: 089 39 14 10. Je kan ook langsgaan bij een politiekantoor in je buurt. In het hoofdkantoor in Genk kan je 24 uur op 24, 7 dagen op 7 terecht.

Online afspraak maken

Wil je vooraf een afspraak maken om een aangifte te doen? Dat kan voor ons hoofdkantoor in Genk.

Online aangifte

Via Police-on-web kan je online een klacht indienen voor bepaalde, kleine misdrijven zoals (brom)fietsdiefstal, winkeldiefstal, graffiti en andere beschadigingen. Je kan via Police-on-web ook een alarmsysteem aanmelden.

Welke politiezone?

Voor aangifte van een strafbaar feit doe je best aangifte bij de politiezone waar de feiten zich voordeden. Is dit niet mogelijk dan kan je aangifte doen bij de politiezone van je woonplaats.

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer Lokale Politie CARMA via het contactformulier of telefonisch via 089 39 14 10.