App Crashform - Digitaal invullen EAF

Assuralia heeft een app ontwikkeld die een elektronische ongevalsaangifte op smartphone en tablet mogelijk maakt. Voortaan hoeven bestuurders bij een aanrijding geen papieren aanrijdingsformulier meer te gebruiken.

Ongeval

Met Crashform, beschikbaar in Google Play en App Store, kan je van tevoren je persoonlijke en verzekeringsgegevens invullen om ze in geval van aanrijding bij de hand te hebben. De verzekeraars zullen op de groene kaarten (verzekeringsbewijs) een QR-code aanbieden die je kan scannen om je verzekeringsgegevens in te geven op de plaats van het ongeval. Daarna volstaat het om in geen tijd de omstandigheden van het ongeval aan te vinken, de schade aan de voertuigen aan te geven en foto’s toe te voegen.

Datassur staat in voor het centrale platform achter de mobiele applicatie en zorgt ervoor dat, eenmaal de ongevalsaangifte op de smartphone of tablet ondertekend is, zij onmiddellijk terechtkomt in je eigen mailbox, in die van je verzekeraar en in die van je tussenpersoon, als diens e-mailadres vermeld is.

Labels