Opsporing eigenaars van teruggevonden juwelen

In het kader van een gerechtelijk onderzoek werden meerdere voorwerpen en juwelen in beslag genomen bij een dader die voornamelijk woningen/appartementen viseerde waarvan de (achter)deur niet slotvast was zodat deze nooit braak hoefde te plegen.

Om de eventuele criminele herkomst van deze teruggevonden goederen te kunnen achterhalen verspreiden wij foto’s om deze dan terug te kunnen bezorgen aan de rechtmatige eigenaars. 

Elk slachtoffer van een woning- of appartementsinbraak met voornoemde werkwijze in de periode tussen begin 2018 en eind 2019 op het grondgebied van onze politiezone waarbij één van de getoonde voorwerpen ontvreemd werden, wordt verzocht om contact op te nemen met onze diensten.

Contactgegevens

Voordat kan overgegaan worden tot teruggave van een voorwerp dient het slachtoffer een attest van klacht en/of proces-verbaalnummer over te maken naar onderstaand e-mailadres en indien mogelijk ook een eigen foto van het gestolen voorwerp of juweel. Een overzicht van alle detailfoto's zijn terug te vinden op onze Facebookpagina