Preventieweek tegen inbraken - Bezoek onze infostand op 20/10!

De campagne BeSafe@home is gelanceerd. De nieuwe campagne zich op verschillende fenomenen van eigendomscriminaliteit waarmee burgers worden geconfronteerd: inbraak, diefstal met list, gauwdiefstal, fietsdiefstal, diefstal in auto's, cybercriminaliteit, diefstal van gegevens op smartphones. Deze week staat in het teken van inbraakpeventie. Het begin van de donkere maanden is het ideale moment om onze inwoners te sensibiliseren over de noodzaak om zich te beveiligen tegen inbraken!

Preventiestand

Het doel van de campagne is de functie van diefstalpreventieadviseur onder de aandacht te brengen. Daarom zullen wij op woensdag 20 oktober aanwezig zijn op de Markt van Deinze met een informatiestand. Zowel de diefstalpreventieadviseurs zullen aanwezig zijn alsook enkele leden van onze werkgroep internetcriminaliteit.

De werkgroep inbraken lanceert die dag eveneens een nieuwe campagne tegen inbraken (daarover woensdag meer!). Er zullen vanuit de werkgroep internetcriminaliteit eveneens gratis webcamcovers worden uitgedeeld in het kader van preventie tegen internetcriminaliteit.