Drugsdealers gevat

Op zondag 21 januari werd een 33-jarige man gearresteerd voor het schenden van zijn voorwaarden. Betrokken persoon was onder invloed en we vonden tijdens een huiszoeking 250 ml GHB en wat restanten speed bij de verdachte thuis. De man werd verhoord en zal zich ter beschikking moeten houden van het Parket.

huiszoeking

In kader van een verder onderzoek voerden we ook een huiszoeking uit bij de buurman van de 33-jarige man. Hier vonden we 250 ml GHB, 4 gram cannabis en verkoopsattributen terug. De verdachte, een 44-jarige man werd gearresteerd, verhoord en voorgeleid voor verkoop van verdovende middelen bij de onderzoeksrechter te Mechelen. Deze besliste om hem verder aan te houden.

In kader van dit onderzoek voerden we nog een derde huiszoeking uit in Grobbendonk. Op deze plaats vonden we 4 liter GBL, 232 ml GHB, 5 gsm's, 2 gram cannabis, 13 viagrapillen, 400 euro  cash en wat benodigheden om vloeibare XTC aan te maken. De verdachten, een 39-jarige man en 27-jarige vrouw, werden gearresteerd, verhoord en voorgeleid voor verkoop, fabricatie van verdovende middelen en bendevorming bij de onderzoeksrechter te Turnhout. De man was geen onbekende voor het gerecht en stond nog onder elektronisch toezicht. Beide werden verder aangehouden en overgebracht naar de gevangenis.