Nieuws

Dealer gevat

In de nacht van 28 december op 29 december hielden wij een verhoogd toezicht op inbraken . Tijdens deze actie werd een jonge man van 18 jaar uit Mechelen gecontroleerd . Hij had 4 gram cannabis , een aantal verboden wapens waaronder 2 boksbeugels, pepperspray, taser en springmes ; 30 XTC-pillen en een kluis in de wagen met een inhoud van 7250 euro .

Donderdag 2 januari kregen wij een oproep binnen via het personeel van een ziekenwagen . Zij stonden bij een man aan de Antwerpsesteenweg te Lier die alle medewerking weigerde . De man viel het personeel aan en verwondde beide ambulanciers. Ter plaatse gekomen bleek de man zwaar onder invloed te zijn .

Drugsvangst bij huiszoeking

Ten gevolge van een drugsonderzoek hebben wij zaterdagnacht een huiszoeking uitgevoerd bij een verdachte . Tijdens deze huiszoeking werd er een halve kilo marihuanna , som cash geld , een aantal gsm’s en verkoopsattributen in beslag genomen.

Wij hebben drie verdachten kunnen identificeren voor een diefstal met geweld op vrijdag 19 april in Lier. De doorbraak in het onderzoek kwam er na een oproep in Faroek dinsdagavond.Drie jonge mannen volgden op 19 april het slachtoffer en vielen hem aan in de Brouwerijstraat in Lier. Ze hadden het gemunt op de gsm van het slachtoffer, maar uiteindelijk gingen ze aan de haal met zijn portefeuille gestolen. Het slachtoffer werd bij de feiten zwaar toegetakeld.

Fast Track

Na het grote succes van de vorige Fast Tracks om een versnelde selectie te organiseren om de opleiding tot  "Inspecteur van Politie" (INP) te starten,zal de rekruteringsdienst deze procedure terug organiseren. 

Deze procedure wordt georganiseerd vanaf maandag 03/02/2020 tot en met vrijdag 14/02/2020. Tijdens deze Fast Track worden alle proeven in twee weken tijd doorlopen.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die zich voor deze volledige periode (van 03/02/2020 tot en met 14/02/2020) kunnen vrijmaken en die zich kunnen organiseren om de basisopleiding te starten in politieschool VESTA te Ranst op 1 april 2020 (onder voorbehoud).

Interesse in deze versnelde selectieprocedure ? Stuur uw inschrijvingsdossier samen met het document in bijlage ingevuld naar rekrutering@police.belgium.eu . Inschrijvingen kunnen gebeuren tot ten laatste zondag 19/01/2020.

Wens je graag wat meer uitleg ? Maak dan een afspraak met 1 van onze rekruteringsmedewerkers via het nummer 03/491 44 00!