Nieuws

Onze administratieve diensten zullen gesloten zijn op 15 november (dag van de Dynastie). Onze permanentiediensten (telefonisch en persoonlijk onthaal op het Paradeplein 1 ) en onze toezicht- en interventieploegen blijven uiteraard 24u op 24 en 7d op 7 ter uwer beschikking voor klachtenafhandeling, uitvoering van dringende interventies, toezicht,...

foto plantage

Na onderzoek vond er gisteren een huiszoeking plaats op de Lispersteenweg te Lier. Hier ontdekte onze lokale recherche een actieve, professionele cannabisplantage. In totaal vonden we 410 cannabisplanten , een aantal gsm’s en al het materiaal om een plantage draaiende te houden, terug. De planten , de gsm’s , al het materiaal en een auto werden in beslag genomen.

afbeelding campagne

8 op de 10 jongeren dragen zelden of nooit fluorescerende of reflecterende accessoires op de fiets. Dat heeft wellicht te maken met het feit dat de meeste jongeren liever cool zijn dan zichtbaar. Nochtans bestaan er veel coole en modieuze manieren - zelfs fluohesjes! - om je te laten zien op de weg. En waarop moet je letten als je fietsverlichting en accessoires koopt? Deze praktische tips helpen je op weg.

oplichting

Wij hebben melding gekregen dat er een dame zakdoeken zou verkopen, zogezegd ten voordele van weeskinderen, aan 50 euro voor een pakje. Ze stelt zich voor als personeelslid van WZC Paradijs. Dit blijkt niet zo te zijn.

tekening snelheid

Onze zone deed ook mee aan de nationale flitsmarathon. 2422 voertuigen passeerden onze controles waarvan 219 te snel reden. Topsnelheid die gemeten werd , was 89 km/u op de Waversesteenweg waar de maximale snelheid 50km/u bedraagt.