Kom naar onze jobinfodag op 29 september!

Wij hebben JOU nodig! De lokale politiezones Lier, Heist, Bodukap en Berlaar-Nijlen slaan de handen in elkaar om samen een jobinfodag te organiseren.  De zones zijn op zoek naar nieuw geüniformeerd talent! 

affiche jobinfodag 29 september 2018

De Jobinfodag is het moment bij uitstek voor mensen die een carrière bij de politie ambiëren om zich te informeren over  toelatingsvoorwaarden om bij de lokale politie aan de slag te gaan, de  selectieproeven, de loopbaanmogelijkheden en het salaris.  Naast al die informatie krijgen de gegadigden ook nog tips om hun slaagkansen tijdens de selectieproeven te verhogen.

Een hoogtepunt van de dag zijn de verhalen van de politiemensen uit de vier verschillende politiezones die over hun eigen ervaringen  vertellen. Er zit een grote diversiteit tussen de verschillende sprekers. Zo zullen er politiemensen aan het woord komen die al een hele carrière hebben doorwandeld, maar ook pasafgestudeerde mensen die komen vertellen over hun eerste werkervaringen en de tijd op de politieschool.

Na het informatiemoment krijgen de aanwezigen de kans om nog verdere vragen te stellen of een gesprek te hebben met de aanwezige politiemensen, en dit bij een hapje en drankje.

Praktisch:

Locatie: Commissariaat Lokale politie Lier, Paradeplein 1 – 2500 LIER

Wanneer: zaterdag 29 september 2018 - van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Inschrijven is verplicht en kan tot 27 september 2018  via pz.lier@police.belgium.eu met vermelding van je naam, voornaam en geboortedatum.

Volg ook zeker ons evenement op Facebook voor het laatste nieuws!