Verkeersmaatregelen tijdens Lier Centraal op donderdag 11 juli

Ook deze zomer weer gezellige zomeravonden met Lier Centraal. In het kader van Vlaanderen Feest heeft de organisatie voor donderdag 11 juli opnieuw een topformule weten te strekken. Vanaf 19 uur zal de heerlijke feestbende van Dynamo Zjoss als voorprogramma de Grote Markt op gang trekken, nadien maken Jelle Cleymans & zijn El Bandido’s het feest compleet met Nederlandstalige meezingers! Meer info over het programma en de volgende Lier Centraal-avonden (11, 25 juli & 8, 22, 30 augustus): www.liercentraal.be.

Voor de organisatie van Lier Centraal op de Grote Markt op donderdag 11 juli van 19 tot 23.30 uur zijn er een aantal verkeersmaatregelen nodig:

·       Grote Markt is afgesloten voor ALLE verkeer van donderdag 14 uur tot vrijdag 2 uur.

·       Er geldt parkeerverbod in de Lisperstraat tussen de Grote Markt en de Kammenstraat. Dit gedeelte wordt dubbelrichtingsverkeer. De parkeerplaats voor personen met een handicap ter hoogte van nummer 24 blijft beschikbaar.

·       Door de werken in de Lisperstraat aan de nummers 113-115 blijft de omleiding via Wijngaardstraat en Blokstraat van kracht. De Lisperstraat is te bereiken via de smalle Vredebergstraat en de Kammenstraat. De smalle Vredebergstraat wordt hiervoor van richting omgedraaid en de Kammenstraat wordt opengesteld voor verkeer in de richting van de Lisperstraat.

·       In de Florent Van Cauwenberghstraat is er een parkeerverbod, maar de parkeerplaats voor personen met een handicap blijft beschikbaar. De straat wordt dubbelrichting, doodlopend op de Grote Markt. De parkeergarage blijft bereikbaar.

·       De smalle Antwerpsestraat is enkel te voet bereikbaar op donderdagavond.

·       Kom met de fiets! Bewaakte fietsenparkings op verschillende locaties: op de Vismarkt, het F. Timmermansplein, op de parking van het Heilig Hart Ziekenhuis in de Mechelsestraat.

www.facebook.com/liercentraal