Week van de Vrijwilliger

Vandaag gaat de Week van de Vrijwilliger van start. Deze week willen wij alle vrijwilligers graag extra bedanken. Elke dag staan zij klaar om andere mensen te helpen. Ben jij een vrijwilliger die anderstaligen Nederlands leert? Een schoolbegeleider? Een oppas? Iets totaal anders? Bedankt. Ieder van jullie verdient een pluim.

Corona maakt het er ook niet makkelijker op. Daarom willen we ook graag van deze gelegenheid gebruik maken om alle corona-buddies in de verf zetten. Maar wat houdt zo’n corona-buddy in? Tijdens corona heeft niet iedereen het even gemakkelijk. Als corona-buddy wordt aan jou een persoon of gezin toegewezen die/dat je verderhelpt. Het kan gaan om iets kleins of groots. Een goede babbel. Samen een koffietje drinken. Raambezoekjes organiseren. Samen op zoek gaan naar leuke corona-proof activiteiten. Zo gaat het lijstje nog even verder. Is dit iets voor jou? Schrijf je dan nu in als corona-buddy. Alle steun is welkom.

Elke vrijwilliger heeft een verschil gemaakt. Dat is zeker. Denk je dat een corona-buddy zijn niets voor jou is? Maar wil jij ook iets moois doen voor een ander? Zoek dé job als vrijwilliger die bij jou past en maak het verschil.