Wachtdiensten

  • Apotheek van wacht

Het kan soms heel lastig zijn wanneer je dringend medicatie nodig hebt maar de apotheken al gesloten zijn. Daarom kan je apotheken van wacht contacteren na 22u of in het weekend. Via deze site kan je een apotheek van wacht vinden: https://www.apotheek.be/nl/Pages/default.aspx. Ook kan je naar het wachtnummer bellen 0903 99 000. Tijdens dit telefoongesprek zal de dichtstbijzijnde apotheek van wacht gezocht worden. Een oproep kost 1,50 euro per minuut. Deze dienst is 24/24u beschikbaar.

Ben je te ziek om buiten te komen en medicijnen te halen? Via deze site kan je online medicijnen bestellen. Als je voor 19u bestelt, wordt de dag nadien al aan huis geleverd.

  • Dierenarts van wacht

De enige juiste manier om te weten welke dierenarts van wacht is, is door naar je dierenarts of dierenarts in de buurt te bellen. Of zij nemen de telefoon op omdat zij van wacht zijn voor hun eigen praktijk of er staat op het antwoordapparaat welke dierenarts er effectief van wacht is.

  • Dokter van wacht

Heb je een huisarts nodig tijdens het weekend of op een feestdag? Alle info over de huisartsen wachtpost in Lier vind je hier:

  • Tandarts van wacht

Via deze site vind je alle noodzakelijke info over tandartsen van wacht. Je kan bellen naar 0903 39969. Dit betalend nummer is enkel voor spoedgevallen en is ook enkel beschikbaar in de weekends of feest- en brugdagen tussen 9 en 18 uur.  

  • Spoeddienst van wacht

De spoedgevallendienst van het Heilig Hart Ziekenhuis in Lier is dag en nacht beschikbaar op het nummer  03/491.29.00. Meer info kan je hier vinden.

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 03 491 44 00 .