Eedaflegging aspirant inspecteurs

Op donderdag 19 november legden 22 aspirant inspecteurs in opleidingscentrum Campus Vesta de eed af onder het toeziende oog en met bemoedigende woorden van onze korpschef Walter Coenraets. Daarin beschreef hij hun engagement, met integriteit en teamwork als sleutelwoorden. Verder benadrukte hij ook de verantwoordelijkheden die voortaan rusten op de schouders van deze rekruten, die aan de slag gaan in een voortdurend veranderende maatschappij.



“Ik ben absoluut voorstander om mee op de kar van de modernisering te springen en de uitdagingen met 2 handen aan te pakken, maar daarvoor zijn extra manschappen en middelen onontbeerlijk. Het verheugt me dan ook om hier een frisse groep extra manschappen voor me te zien, die klaargestoomd zijn om de uitdagingen die op ons afkomen het hoofd te bieden.”, sprak Coenraets de aspiranten toe.

eedaflegging

Familie en vrienden van de aspiranten konden dit plechtige moment live online meevolgen. Deze lichting werd opgeleid in Campus Vesta en gaat aan de slag op federaal niveau.