Werken bij de lokale politie Balen-Dessel-Mol

Wil jij deel uitmaken van een hecht team dat zich elke dag inzet voor een veilig stukje Kempen waar het fijn is om te leven? Jouw collega’s zijn denkers en doeners, mama’s en papa’s, vakspecialisten en sportivo’s, avonturiers en vrienden… Allemaal mensen die elke dag het beste van zichzelf geven op onze werkvloer en ons terrein.  

 

Samen komen we vlot aan 101 redenen om bij de politie te werken. Uitdagende 9-to-5 bureaujob of spanning op het terrein? Er is voor iedereen een perfecte combi te vinden.  

 

Leer ons beter kennen en ontdek onze vacatures op www.deperfectecombi.be

Algemene rekruteringswebsite

Voor informatie over werken bij de federale of lokale politie kan je terecht op de algemene rekruteringssite: www.jobpol.be. Hier vind je een overzicht van de vacatures en een uitleg over de selectie (voorwaarden, proeftesten, inschrijvingsformulieren).

Interne wervingsprocedure

De meeste aanwervingen bij de politie gebeuren via de interne mobiliteitsprocedure. Alleen de personen die al bij de politie werken, kunnen hieraan deelnemen.

Afspraak met beroepenvoorlichter

De politiezone Balen-Dessel-Mol heeft 11 opgeleide beroepenvoorlichters waarmee je een afspraak kan maken. Zij geven je meer informatie over alle stappen die je moet doorlopen in de selectie tot politieambtenaar. Een afspraak met de beroepenvoorlichter regel je via de personeelsdienst.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de personeelsdienst van de politiezone: