Politie Balen-Dessel-Mol werkt na afspraak

Wie een klacht wil indienen of een aangifte wil doen op het hoofdcommissariaat van de politie Balen-Dessel-Mol, kan zelf online een afspraak maken door te klikken op 'MAAK EEN AFSPRAAK'. Daarmee wil de politiezone haar dienstverlening verbeteren. Afspraken kunnen alleen gemaakt worden wanneer het gaat om aangiftes en meldingen waarvoor de politie niet ter plaatse moet komen. Bij dringende politiehulp waarbij snel een politieploeg ter plaatse moet komen, bel je nog steeds het gratis nummer 101!

 

Een aangifte doen of klacht neerleggen na afspraak werkt tijdbesparend en klantvriendelijk. Wie online een afspraak boekt krijgt een bevestiging van de afspraak via mail en eventueel een overzicht van de documenten of andere informatie die je dient mee te brengen naar het politiekantoor. Dit bespaart je onnodig heen- en weer rijden om documenten binnen te brengen. Bovendien kan de afhandeling sneller en gerichter, omdat er zaken vooraf voorbereid kunnen worden. Voor aangifte van een strafbaar feit doe je best aangifte bij de politiezone waar de feiten zich voordeden. Is dit niet mogelijk dan kan je aangifte doen bij de politiezone van je woonplaats. Ook zonder afspraak kan je nog terecht, maar dan moet je rekening houden met mogelijke wachttijden.

Afspraakmomenten

Een afspraak maken voor een klacht of een aangifte op ons hoofdcommissariaat kan op weekdagen en op zaterdag tussen 8u en 20u. We blijven natuurlijk dag en nacht en dit alle dagen klaar staan voor dringende politiehulp in de politiezone.
Voor een klacht of aangifte in onze wijkkantoren kan je voorlopig nog geen afspraak maken. De openingsuren van onze wijkkantoren vind je op onze website.

Hoe maak je zelf een afspraak?

  • Surf naar DEZE LINK
  • Klik op ‘Maak een afspraak’
  • Vul enkele gegevens in
  • Kies het feit waarvoor je wil langskomen
  • Selecteer een afspraakmoment

Beschik je niet over een internetverbinding, lukt het niet via de website of twijfel je of je wel aangifte moet doen? Neem dan telefonisch contact op met onze onthaaldienst op 014 33 37 00. Een medewerker geeft je graag advies en maakt eventueel voor jou een afspraak.

Dringende politie hulp, bel 101

Het afsprakensysteem dient uiteraard niet om dringende politiehulp te vragen! Daarvoor kan je te allen tijde terecht op het noodnummer 101! Wie zich buiten de kantooruren aanmeldt aan ons hoofdcommissariaat van de kantoren kan via de muurtelefoon een medewerker van de noodcentrale 101 spreken.