Feiten 1 september

Woensdag 1 september ’21 omstreeks 18.30 uur werden op de Leuvensesteenweg te Tielt-Winge 2 voertuigen aangereden door een motor. De twee personenwagens stonden op het ogenblik van de aanrijding stil, klaar om links af te slaan. Een motorrijder, welke de twee stilstaande voertuigen niet had opgemerkt, reed het achterste voertuig aan en kwam uiteindelijk tot stilstand tegen het voorste voertuig. De motorrijder en diens passagier kwamen beiden ten val door de aanrijding. Op het ogenblik dat de bestuurders en de inzittenden van de aangereden voertuigen hulp willen bieden aan de motorrijder en de passagier, nemen deze de vlucht.

De nummerplaat van de vluchtende motorfiets kon echter worden genoteerd door getuigen. De politie kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te verrichten. Geen van de inzittenden van de aangereden voertuigen werd gewond. Beide voertuigen werden licht beschadigd.

De motorfiets, alsook de bestuurder en de passagier, worden opgespoord.

Chauffeur zonder rijbewijs betrapt

Woensdag 1 september ’21 omstreeks 16 hr werd op de Diestsesteenweg te Tielt-Winge een bestuurster betrapt zonder rijbewijs. De bestuurster, een 46 jarige dame uit Tielt-Winge, mocht haar voertuig ter plaatse achterlaten. Zowel zijzelf als de eigenaar van het voertuig mogen zich nog verwachten aan een boete.

logo