Ik ben iets kwijt, wat nu?

Geïdentificeerd voorwerp

Doe zeker aangifte van verlies. Een geïdentificeerd voorwerp kan aan de hand van het serienummer geseind worden.

Niet-geïdentificeerd voorwerp

Ook van verlies van niet-geïdentificeerde voorwerpen kan je aangifte doen. Om de opsporingen te vergemakkelijken zorg je best dat je bij de aangifte beschikt over een gedetailleerde beschrijving en foto's.

Gevonden voorwerpen

Van de gevonden voorwerpen die geseind staan kunnen we zelf de eigenaar achterhalen. We nemen dan zelf contact met hem of haar op en maken de nodige afspraken om de teruggave te regelen.

De gevonden voorwerpen/fietsen die bij ons worden binnengebracht, die niet geseind staan en waarvan we de eigenaar niet kennen, lijsten we op. Foto's en een beschrijving van deze voorwerpen/fietsen kan u op onze Facebookpagina terugvinden. https://www.facebook.com/pg/PolitieHageland/photos/?ref=page_internal

Hier kan u  in de fotoalbums (1 voor elke maand) op zoek gaan naar uw verloren voorwerp/fiets. 

Herkent u uw eigendom? Neem dan telefonisch contact op met uw politiepost tijdens de openingsuren om een afspraak te maken waar en wanneer u het voorwerp/fiets kan ophalen. 

Vergeet niet om de nodige bewijzen ( facturen, foto's,....) mee te brengen om aan te tonen dat u de rechtmatige eigenaar bent.

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer Lokale Politie Hageland via het contactformulier of telefonisch via 013 35 03 50.