Vacatures in Politiezone Druivenstreek !

Politiezone Druivenstreek is een jong gepassioneerd korps en staat in voor de basispolitiezorg binnen de gemeenten Hoeilaart en Overijse. Onze kernwaarden zijn: bescherming, kwaliteit, betrokkenheid, met als doel te zorgen voor wie ons nodig heeft.

Om onze inwoners optimaal te kunnen dienen, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe collega's.

Politievrouw

We hebben niet enkel behoefte aan politieambtenaren maar ook aan ondersteunend burgerpersoneel zoals administratief medewerkers, informatici, technici en andere specialisten.

Check onze openstaande vacatures of neem eens een kijkje op de website www.jobpol.be. Hier kan u o.a. informatie vinden over de selecties (voorwaarden, proeftesten,...)

Jobs in burger

 • Assistent verkeer

   De assistent verkeer maakt deel uit van de dienst verkeer binnen de PZ Druivenstreek en staat in voor (gerichte) acties, waarbij hij/zij instaat voor het uitvoeren van snelheidsmetingen (o.a. bemannen van een flitstoestel).

  Hij/ zij is ook verantwoordelijk voor het plaatsen, uitlezen en analyseren van de snelheidsmetingen.

  Daarnaast is hij/ zij verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vaststellingen en kan hij/zij ingezet worden voor andere taken in het kader van een geïntegreerde dienstoverschrijdende werking.

  Kijk voor meer info op www.jobpol.be

   

Jobs in uniform 

Interesse in een job als politie-inspecteur? Dan moet je eerst slagen voor verschillende selectietesten bij de federale politie. Daarna volg je een opleiding aan een van de Belgische politiescholen. Meer informatie vind je op de website www.jobpol.be.

Vind je niet onmiddellijk een antwoord op je vraag? Je kan ook altijd een afspraak maken met een van onze contactpunten rekrutering. Zij helpen je graag verder!

 

Voorbereidingstraject selectieproeven politie-inspecteur 

Droom je van een job als politie-inspecteur ?   We helpen je graag een stapje dichter bij het realiseren van deze droom door je slaagkansen voor de selectieproeven te verhogen. Een goede voorbereiding kan je hierbij helpen.  Daarom biedt politiezone Druivenstreek in samenwerking met enkele andere politiezones en CVO Crescendo dit najaar (2024) een "voorbereidingstraject politie" aan.  Inschrijven / meer info vind je binnenkort via www.crescendo.be.   

Daarnaast bestaat er sinds enkele jaren in samenwerking met de provincie Vlaams Brabant een online voorbereidingstraject (5 modules) die enkele malen per jaar aangeboden worden. Ook dit najaar (sept-okt 2024)  start er nog een sessie. Info en inschrijven:  https://www.gouverneurvlaamsbrabant.be/veiligheid/politie/de-politie-rekruteert-in-vlaams-brabant 

 

Labels