Vacatures in Politiezone Druivenstreek !

Politiezone Druivenstreek is een jong gepassioneerd korps en staat in voor de basispolitiezorg binnen de gemeenten Hoeilaart en Overijse. Onze kernwaarden zijn: bescherming, kwaliteit, betrokkenheid, met als doel te zorgen voor wie ons nodig heeft.

Politievrouw
  • ICT Consulent (Niveau B)

Als consulent ICT maak je deel uit van de dienst PLIF  (Personeel, logistiek , IT en financiën) en werk je nauw samen met je collega consulent IT’er. Samen beheren jullie de hard- en softwaresystemen en het politioneel netwerk. De IT dienst staat ook in voor verbeteringsprocessen, geeft adviezen in IT dossiers en geeft technische ondersteuning aan operationele diensten. 

Ben je pas afgestudeerd of heb je al vele jaren ervaring ? Je bent gepassioneerd door technologie en IT en je denkt van nature analytisch en probleemoplossend. Je bent in het bezit van een diploma professionele bachelor, bij voorkeur in ICT of toegepaste informatica of een gelijkwaardige opleiding.

Aarzel zeker niet en neem contact met ons op. Wij maken graag nader kennis en lichten graag verder toe wat we jou nog meer te bieden hebben!

Solliciteren kan tot en met vrijdag 31/03/2023 via www.jobpol.be

 

•    HRM Consulent (Niveau B)

Het HR-team geeft inhoud aan een eigentijds en uitdagend HRM-beleid dat past in de visie van het korps.
De consulent HRM is, onder leiding van de coördinator PLIF (personeel – logistiek – IT – financiën) verantwoordelijk voor de personeelsadministratie en coördineert voorstellen om op een professionele en efficiënte manier aan HRM-beleid en -beheer te doen.  Je werkt mee aan projecten en denkt mee na over thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, langer werken, opleidingsplannen, loopbaanplanning, rekrutering…   

Wens je deel uit te maken van een klein dynamisch team dat een efficiënt en uitdagend HRM-beleid voert, waar je mee je schouders zet onder verschillende projecten,...  Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken!     

Solliciteren kan tot en met vrijdag 31/03/2023 via www.jobpol.be