Vacatures in Politiezone Druivenstreek !

Politiezone Druivenstreek is een jong gepassioneerd korps en staat in voor de basispolitiezorg binnen de gemeenten Hoeilaart en Overijse. Onze kernwaarden zijn: bescherming, kwaliteit, betrokkenheid, met als doel te zorgen voor wie ons nodig heeft.

Om onze inwoners optimaal te kunnen dienen, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe collega's.

Politievrouw

We hebben niet enkel behoefte aan politieambtenaren maar ook aan ondersteunend burgerpersoneel zoals administratief medewerkers, informatici, technici en andere specialisten.

Check onze openstaande vacatures of neem eens een kijkje op de website www.jobpol.be. Hier kan u o.a. informatie vinden over de selecties (voorwaarden, proeftesten,...)

 

Jobs in uniform

Interesse in een job als politie-inspecteur? Dan moet je eerst slagen voor verschillende selectietesten bij de federale politie. Daarna volg je een opleiding aan een van de Belgische politiescholen. Meer informatie vind je op de website www.jobpol.be.

Vind je niet onmiddellijk een antwoord op je vraag? Je kan ook altijd een afspraak maken met een van onze contactpunten rekrutering. Zij helpen je graag verder!