Vacatures in Politiezone Druivenstreek !

Politiezone Druivenstreek is een jong gepassioneerd korps en staat in voor de basispolitiezorg binnen de gemeenten Hoeilaart en Overijse. Onze kernwaarden zijn: bescherming, kwaliteit, betrokkenheid, met als doel te zorgen voor wie ons nodig heeft.

Om onze inwoners optimaal te kunnen dienen, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe collega's.

Politievrouw

We hebben niet enkel behoefte aan politieambtenaren maar ook aan ondersteunend burgerpersoneel zoals administratief medewerkers, informatici, technici en andere specialisten.

Check onze openstaande vacatures of neem eens een kijkje op de website www.jobpol.be. Hier kan u o.a. informatie vinden over de selecties (voorwaarden, proeftesten,...)

Jobs in uniform

Interesse in een job als politie-inspecteur? Dan moet je eerst slagen voor verschillende selectietesten bij de federale politie. Daarna volg je een opleiding aan een van de Belgische politiescholen. Meer informatie vind je op de website www.jobpol.be.

Vind je niet onmiddellijk een antwoord op je vraag? Je kan ook altijd een afspraak maken met een van onze contactpunten rekrutering. Zij helpen je graag verder!

 

Jobs in burger

  • ICT Consulent (Niveau B)

Als consulent ICT maak je deel uit van de dienst PLIF  (Personeel, logistiek , IT en financiën) en werk je nauw samen met je collega consulent IT’er. Samen beheren jullie de hard- en softwaresystemen en het politioneel netwerk. De IT dienst staat ook in voor verbeteringsprocessen, geeft adviezen in IT dossiers en geeft technische ondersteuning aan operationele diensten. 

Ben je pas afgestudeerd of heb je al vele jaren ervaring ? Je bent gepassioneerd door technologie en IT en je denkt van nature analytisch en probleemoplossend. Je bent in het bezit van een diploma professionele bachelor, bij voorkeur in ICT of toegepaste informatica of een gelijkwaardige opleiding.

Aarzel zeker niet en neem contact met ons op. Wij maken graag nader kennis en lichten graag verder toe wat we jou nog meer te bieden hebben!

Solliciteren kan tot en met 15/10/2023 via www.jobpol.be

•    HRM Consulent (Niveau B)

Het HR-team geeft inhoud aan een eigentijds en uitdagend HRM-beleid dat past in de visie van het korps.
De consulent HRM is, onder leiding van de coördinator PLIF (personeel – logistiek – IT – financiën) verantwoordelijk voor de personeelsadministratie en coördineert voorstellen om op een professionele en efficiënte manier aan HRM-beleid en -beheer te doen.  Je werkt mee aan projecten en denkt mee na over thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, langer werken, opleidingsplannen, loopbaanplanning, rekrutering…   

Wens je deel uit te maken van een klein dynamisch team dat een efficiënt en uitdagend HRM-beleid voert, waar je mee je schouders zet onder verschillende projecten,...  Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken!     

Solliciteren kan tot en met 15/10/2023 via www.jobpol.be