Werken bij de politie

Interesse in een job bij de politie?

inspecteur

 

Politiezone Druivenstreek is een jong gepassioneerd korps en staat in voor de basispolitiezorg binnen de gemeenten Hoeilaart en Overijse. Onze kernwaarden zijn: bescherming, kwaliteit, betrokkenheid, met als doel te zorgen voor wie ons nodig heeft. 

Om onze inwoners optimaal te kunnen dienen, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe collega's.

We hebben niet enkel behoefte aan politieambtenaren maar ook aan ondersteunend burgerpersoneel zoals administratief medewerkers, informatici, technici en andere specialisten.

Check onze openstaande vacatures op de website of neem eens een kijkje op de website www.jobpol.be. Hier kan u o.a. informatie vinden over de selecties (voorwaarden, proeftesten,...)

Jobs in burger

•    HRM Consulent (Niveau B)

Het HR-team geeft inhoud aan een eigentijds en uitdagend HRM-beleid dat past in de visie van het korps.
De consulent HRM is, onder leiding van de coördinator PLIF (personeel – logistiek – IT – financiën) verantwoordelijk voor de personeelsadministratie en coördineert voorstellen om op een professionele en efficiënte manier aan HRM-beleid en -beheer te doen.  Je werkt mee aan projecten en denkt mee na over thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, langer werken, opleidingsplannen, loopbaanplanning, rekrutering…   

Wens je deel uit te maken van een klein dynamisch team dat een efficiënt en uitdagend HRM-beleid voert, waar je mee je schouders zet onder verschillende projecten,...  Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken!     

Solliciteren kan tot en met 02/12/2023 via www.jobpol.be

Youtube

Politie Druivenstreek rekruteert - YouTube 

Aarzel zeker niet en neem contact met ons op. Wij maken graag nader kennis en lichten graag verder toe wat we jou nog meer te bieden hebben!