Woordje van de korpschef

Beste internetgebruiker,

De medewerkers van de politiezone Druivenstreek zetten zich dagelijks in om uw veiligheid te waarborgen. De bescherming die we willen bieden, reflecteert de essentie van onze visie, “zorg dragen voor wie ons nodig heeft”, en is niet toevallig de belangrijkste waarde van ons korps. Om deze bescherming te bieden, werken wij nauw samen met verschillende partners, het bestuur van beide gemeenten en het parket.

 

 

KC voorwoord

De dynamiek van ons korps vind je terug in ons motto "een korps met pit" en onze eigenheid, als onderdeel van de geïntegreerde politie, vind je terug in ons logo.

logo

Ondanks het feit dat ons politiekorps kampt met een ernstig deficit op vlak van personeel, halen onze medewerkers elke dag opnieuw het beste van zichzelf om jullie een correcte service te bieden. We zetten sterk in op relationele rekrutering en een duurzaam medewerkersbeleid zodat dit deficit kan opgelost worden en we onze service kunnen verbeteren.

Misschien ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van ons korps? Check dan zeker ons bedrijfsfilmpje en enkele getuigenissen op ons Youtube-kanaal en volg ons op facebook.

Ons "korps met pit" heeft de ambitie om haar kruissnelheid permanent te verhogen en nieuwe paden te berijden. Mocht je in dit verband goede ideeën hebben, kan je die gerust kenbaar maken op pz.druivenstreek@police.belgium.eu

Sébastien Verbeke

Hoofdcommissaris-korpschef