Persbericht dinsdag 24 januari 2017

Poging inbraak

In de Visstraat in Eeklo werd maandagavond omstreeks 21u30 gepoogd om in te breken in een appartementsblok. Twee personen probeerden de toegangsdeur te forceren van een appartement op het gelijkvloers, maar werden opgeschrikt en vluchtten weg. De politie heeft op basis van het buurtonderzoek een sterk vermoeden naar de mogelijke daders en voert verder onderzoek.

Winkeldiefstal

Dinsdagmorgen omstreeks 09.30 uur meldde de gerant van AD Delhaize in de Stationsstraat in Eeklo een winkeldiefstal. Een 79-jarige man uit Eeklo was met een deodorant, ter waarde van 3,45 euro, langs de kassa gepasseerd zonder die te betalen.

Gladheid op de weg

Dinsdagmorgen 24 januari kwamen twee personen ten val met hun fiets, wellicht door de gladde staat van het wegdek. Een 54-jarige man uit Waarschoot ging onderuit toen hij afdraaide van Bus in de richting van de Fietsersbrug. Hij liep een bekkenbreuk op.
Korte tijd nadien werd de Politiezone Meetjesland Centrum in kennis gesteld van een verkeersongeval op het Van Hoorebekeplein in Eeklo. Daar was een 69-jarige vrouw uit Eeklo ten val gekomen bij het oprijden van het Van Hoorebekeplein, komende uit de Boelare. De vrouw werd licht gewond aan het hoofd.