Nieuws

Sinds januari is aannemer Cochuyt - De Smet bvba uit Maldegem bezig met de verfraaiing van het gedeelte van Aveschoot tussen het rondpunt en het kruispunt met de Gravin M. cantaralaan. Op maandag 18 en dinsdag 19 maart 2019 vinden er asfalteringswerken plaats.
Hierdoor wijzigt de verkeerssituatie en is er een bijkomende omleiding.

Gedurende twee dagen zijn dit gedeelte van Aveschoot en de hoofdbaan (Eeklostraat) volledig afgesloten. Houd rekening met de volgende omleidingen:

Binnenkort begint de periode van communie- en lentefeesten weer. Als politiezone krijgen wij regelmatig de vraag of het mogelijk is om een aantal foto’s te nemen met één van onze politievoertuigen. Omdat het onmogelijk is om hier individueel op in te gaan organiseren wij dit jaar een eerste editie van een fotoshoot met onze politievoertuigen.

Wij zorgen voor de voertuigen en uiteraard zullen er medewerkers van de politie aanwezig zijn. Je dient zelf in te staan voor het nemen van de foto’s of een eigen fotograaf mee te brengen.

Verkeersveilige dag

Vandaag vond opnieuw de "Verkeersveilige dag" plaats. Ook de Politiezone Meetjesland Centrum nam opnieuw deel aan deze grootschalige verkeersactie.

controleactie

Controleactie op bedrijfsvoertuigen

patchouli1

Vermiste poes na twee weken herenigd met baasje