Persbericht donderdag 24 november 2016

Inbraak in een woning

Op donderdag 23 november kreeg de Politiezone Meetjesland Centrum melding van een inbraak in een woning in de Oostveldstraat. Onbekenden hadden zich toegang verschaft tot de woning door het raam op de logeerkamer op het gelijkvloers open te breken. De volledige woning werd doorzocht en de dieven gingen aan de haal met gouden juwelen.

Verkeersongeval

Een 82-jarige man meldde gisteren dat hij een verkeersongeval had gehad in Sint-Laureins. Hij reed met zijn voertuig Aixam in de Dorpsstraat en werd er aangereden door een wagen met een aanhangwagen. De aanrijder is gestopt en weer vertrokken. De Aixam vertoonde veel schade en de man verwittigde de politie.

Inbraak in een gebouw

In het Wilgenpark in Eeklo werd op 24 november een inbraak gemeld door de conciërge. Daar werd de deur van een lokaaltje met poetsmateriaal ingedeukt. De deur werd slotvast achtergelaten, maar is nu helemaal beschadigd. De dieven gingen aan de haal met twee steekkarretjes. Verder onderzoek zal gebeuren op basis van camerabeelden.

Beschadigingen

Donderdag 24 november werd de Politiezone Meetjesland Centrum in kennis gesteld van beschadigingen aan een woning in het Zonnepark in Eeklo. Daar had een tot op heden onbekende dader, met een steen een raam van een woning ingegooid.

Verkeersongeval

Een 15-jarig meisje komt donderdag 24 november aangifte doen op het commissariaat van een verkeersongeval met vlucht. Ze reed met de fiets in de Molenstraat. Op een plaats waar er werken zijn aan het fietspad, waardoor ze een stuk op de rijbaan moet rijden. Net op dat moment vertrok er een bus uit de bushalte en reed de bus tegen het stuur van haar fiets, waardoor de jonge vrouw ten val kwam. Het slachtoffer diende daarna te voet haar weg verder te zetten. In een nabij gelegen kinderopvang kreeg ze de eerste zorgen toegediend, waarop ze kort nadien toch nog naar AZ Alma werd gevoerd voor een medische check up.

Labels