Politie LaMa arresteert twee verdachten in het bezit van ketamine (special K)

Afgelopen vrijdag heeft de Politie Lanaken-Maasmechelen in Lanaken twee verdachten gearresteerd in het bezit van drugs, waaronder ketamine (special K).

 

anonieme politieman

In het centrum van Lanaken werd een bestuurder van een motorfiets opgemerkt die roekeloos rijgedrag stelde.  Bij controle van de nummerplaat bleek deze als gestolen te zijn gesignaleerd. De politie kon de bestuurder staande houden.  Het ging om een 27-jarige man uit Maasmechelen.  Hij werd aangetroffen in het bezit van hoeveelheden hasj en ketamine (Special K).  Betrokkene werd gearresteerd. De motorfiets werd in beslag genomen.  Verder onderzoek zal uitwijzen of de motorfiets van een diefstal afkomstig is.

Los van bovenstaand feit, voerde de Politie Lanaken-Maasmechelen diezelfde dag een huiszoeking uit bij een 25- jarige man uit Lanaken.  Deze zoeking kaderde in een onderzoek inzake handel in verdovende middelen.  De man is geen onbekende voor het gerecht . Hij zat reeds in voorhechtenis met een enkelband in het kader van een ander gerechtelijk onderzoek, eveneens m.b.t. handel in verdovende middelen en psychotrope stoffen. Bij de huiszoeking trof de politie een aanzienlijk geldbedrag aan, alsook een grote hoeveelheid cannabis en ketamine (Special K).  De man werd gearresteerd en voorgeleid bij de onderzoeksrechter die hem liet aanhouden.

 

Labels