Maatregelen Coronavirus

Rekening houdende met de maatregelen die de regering oplegt om de verspreiding van het Coronavirus te proberen beperken, zijn ook wij genoodzaakt om enkele aanpassingen te doen in onze (niet-dringende) dienstverlening. 

Onze wijkcommissariaten werkten reeds enkel op afspraak. De afspraken in deze wijkcommissariaten worden voorlopig opgeschort tot en met 3 april.

De commissariaten in Deinze, Zulte en Zomergem werken vanaf nu eveneens uitsluitend op afspraak. Je kan telefonisch of via de afspraken module een afspraak maken in een commissariaat naar keuze. Op die manier moet niemand wachten in de wachtruimte en wordt de gezondheid van iedereen voorop gesteld. Je kan eveneens maximaal gebruik maken van het online platform www.police-on-web.be (diefstal, beschadigingen,...). We raden aan om hier zoveel mogelijk gebruik van te maken en dus niet fysiek aangifte te komen doen aan een onthaal.

Voor dringende hulp: twijfel niet en bel 101!

Wij rekenen op jullie begrip in deze moeilijke situatie en hopen samen met jullie dat we zo snel mogelijk opnieuw kunnen overschakelen op onze normale dienstverlening.