Infoavonden rond cybercrime

Samen tegen cybercrime

Online criminaliteit is jammer genoeg nog steeds in opmars en maakt talloze slachtoffers. Preventie is daarom een belangrijke schakel in de strijd tegen dit fenomeen. Door samen te werken over de gemeente- en politiezonegrenzen heen, creëren Politiezones HEKLA, Rupel en Minos een ruim platform om deze preventieboodschap te verspreiden. Je leest het goed: in drie politiezones = vijftien gemeenten, willen we aan de slag gaan. 

inschrijven

Dit brede aanbod aan preventie is het ultieme doel van dit project: voorkomen dat onze burgers, jong en oud, slachtoffer worden van online criminaliteit. 

Gemotiveerde cyberpreventieadviseurs zetten zich vrijwillig in om burgers op een laagdrempelige en veilige manier te leren navigeren op het internet. Tijdens interactieve infosessies geven ze nuttige, bruikbare en begrijpbare tips & tricks die burgers kunnen toepassen in het dagelijks gebruik van het internet, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. 

Deze niet te missen infosessies vinden doorheen het jaar plaats in verschillende gemeenten van de politiezones HEKLA, Rupel en Minos. 

Geïnteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op één van deze toekomstige infosessies via de QR-code op te banner, via deze link: https://bit.ly/4ct4Zmu of door contact op te nemen met de politiezone van je woonplaats. 

Labels