Informatiesessie diefstalpreventie maandagavond 27 februari 2023

Politiezone Druivenstreek zet al langer bewust in op diefstalpreventie. Onze regio is namelijk geliefd bij inbrekers. De laatste 'donkere' maanden merkten we terug een opflakkering van het aantal woninginbraken in onze regio. Daarom blijven we onze inwoners graag sensibiliseren rond inbraakpreventie. 

Diefstalpreventie

Indien je diefstalpreventieadvies wenst, ontvang je in eerste instantie een e-mail met een grondige uitleg rond diverse aspecten van diefstalpreventie. Nadien kan je je inschrijven voor een informatiesessie die vier 4 maal per jaar plaatsvindt. 

De volgende informatiesessie is gepland op maandag 27 februari 2023 om 19u op het politiecommissariaat in Overijse (Brusselsesteenweg 145G). 

Tijdens deze sessie geeft de diefstalpreventieadviseur onder meer toelichting over mogelijke preventiemaatregelen om een inbraak(poging) te voorkomen. 

Indien je na de infosessie nog vragen hebt en een huisbezoek wenst waarbij advies op maat wordt verleend, kan je dat op het einde van de sessie afspreken met de diefstalpreventieadviseur.  

Heb je interesse om deze infosessie te volgen? Inschrijven kan via e-mail naar pz.druivenstreek.preventie@police.belgium.eu.