Lokale drugdealer aangehouden

Drugs is een prioriteit voor politiezone Druivenstreek! Ook de lokale recherche voert regelmatig onderzoeken in dit kader. Zo werd enkele maanden geleden een drugdealer uit Hoeilaart aangehouden voor de verkoop van drugs.   

Op maandag 30 januari 2023 heeft de lokale recherche in dit kader een huiszoeking uitgevoerd bij een persoon die ook verdacht wordt van verkoop van verdovende middelen.

auto politie

De zoeking werd in Overijse uitgevoerd in samenwerking met een drugshond van de federale politie. In de woning werd een aanzienlijke hoeveelheid cannabis aangetroffen alsook andere soorten verdovende middelen (extacy, cocaïne, amfetamines en crystal meth). Naast de verdovende middelen werden ook verschillende attributen, zoals verpakkingszakken, een weegschaal, werktuigen om te versnijden, gsm-toestellen en cash-geld aangetroffen.

Betrokkene werd door de recherche meegenomen voor verhoor en werd later op de dag voorgeleid bij de onderzoeksrechter. De onderzoeksrechter heeft de verdachte aangehouden; betrokkene blijft momenteel in voorhechtenis. Het gerechtelijk onderzoek wordt verder gevoerd.