Vacatures in Politiezone Druivenstreek!

Wil je leiding geven aan een dynamisch team dat werkt aan een efficiënt en uitdagend HRM-beleid? En dit binnen een politiecontext? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!  Wij zijn op zoek naar een diensthoofd HRM (niveau A2)      

Of ben je eerder sociaal geëngageerd? Werk je graag met mensen en heb je voeling met kwetsbare jongeren? Hiervoor zijn we op zoek naar een maatschappelijk assisent (nvieau B)   

inp

Diensthoofd HRM

Het HR-team staat borg voor een eigentijds en uitdagend HRM-beleid dat past in de visie van het korps. Je zal meewerken aan projecten over thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, langer werken, competentiemanagement, rekrutering…  Je fungeert als adviseur van de korpschef, met focus op HRM-wetgeving. Je maakt deel uit van het managementteam en stuurt zelf een team van twee medewerkers aan om dit te realiseren. Solliciteer via www.jobpol.be voor de functie van HRM diensthoofd.

Maatschappelijk assisent 

De functie van maatschappelijk assistent is nieuw in PZ Druivenstreek! Wij zoeken iemand die op een creatieve manier deze functie vorm wil geven! Als maatschappelijk assistent zal je je inzetten voor de ondersteuning van slachtoffers, werk je in dossiers rond familiaal geweld en jeugd. Als aanspreekpunt in deze materie werk je mee aan lokale projecten, samen met preventiediensten en hulpverleners. zie ook op www.jobpol.be of hier 

Neem zeker contact op zodat we onze ambitieuze plannen verder kunnen toelichten en kijken of je matcht met deze functie.

Contact: 02 769 69 30 –  pz.druivenstreek.hrm@police.belgium.eu
Solliciteren kan tot en met 8 juli 2022 via mail
 

 

Bijlage