Police-on-Web

Dit virtuele loket laat toe om online aangifte te doen voor bepaalde misdrijven. Het gaat over volgende misdrijven: (brom)fietsdiefstal, winkeldiefstal, beschadigingen en graffiti. Let wel op: het gaat over feiten waarbij de dader onbekend is ! Indien de dader(s) gekend zijn, moet u steeds aangifte doen bij de politie.

Om online klacht neer te leggen moet u zich identificeren via uw elektronische identiteitskaart (eID), uw burgertoken in combinatie met gebruikersnaam en paswoord of uw gebruikersnaam en paswoord op het Federale Portaal.

Na het invoeren van de feiten krijgt u een samenvatting van de aangifte, die u kan bevestigen of corrigeren. Bij het bevestigen van de aangifte wordt deze doorgestuurd naar de politiezone waar de feiten zich hebben voorgedaan en wordt er een uniek referentienummer aan uw aangifte toegekend. Zowel de samenvatting van uw aangifte als het unieke referentienummer van uw aangifte kunnen worden afgedrukt.

Toegang Police-on-Web

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer Lokale Politie Druivenstreek via het contactformulier of telefonisch via 02 769 69 30 .