afwezigheidstoezicht / vakantietoezicht aanvragen

U kan afwezigheidstoezicht aanvragen door onderstaand aanvraagformulier (zie bijlage onderaan) te downloaden, in te vullen en nadien via e-mail, fax of per post over te maken aan politiezone druivenstreek. 

Extra tips (checklist bij vertrek) vind je hier. 

U kan ook afwezigheidstoezicht aanvragen via Police-on-Web. Via een beveiligde verbinding komen uw persoonlijke gegevens bij de politie terecht. Dit virtuele loket laat toe om online woningtoezicht aan te vragen bij afwezigheid. Hiervoor moet u zich identificeren bij Police-on-Web via uw elektronische identiteitskaart (eID), uw burgertoken in combinatie met gebruikersnaam en paswoord of uw gebruikersnaam en paswoord op het Federale Portaal.

Na het invoeren van de aanvraag krijgt u een samenvatting van de aangifte, die u kan bevestigen of corrigeren. Bij het bevestigen van de aanvraag wordt deze doorgestuurd naar de politiezone waar deze gebeurd is en wordt er een uniek referentienummer aan uw aanvraag toegekend. Zowel de samenvatting van uw aanvraag als het unieke referentienummer van uw aanvraag kunnen worden afgedrukt.

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 02 769 69 30 .