Inbraken

In de eerste twee maanden van 2019 werd in er in de politiezone 9 keer ingebroken (4x in Groot-Assenede en 5x in Groot-Evergem) en 8 keer (3x in Groot-Assenede en 5x in Groot-Evergem) werd gepoogd om in te breken in woningen en/of gebouwen (gebouwen = winkels, loodsen,…).
Dit betekent dat wij 17 tussenkomsten (7x in Groot-Assenede en 10 x in Groot-Evergem) hadden inzake poging of effectieve inbraak in de politiezone.

In vergelijking met voorgaande jaren :

In de eerste twee maanden van 2018 werd in er in de politiezone 6 keer ingebroken (1x in Groot-Assenede en 5x in Groot-Evergem) en 7 keer (3x in Groot-Assenede en 4x in Groot-Evergem) werd gepoogd om in te breken in woningen en/of gebouwen (gebouwen = winkels, loodsen,…).
Dit betekent dat wij 13 tussenkomsten (4x in Groot-Assenede en 9 x in Groot-Evergem) hadden inzake poging of effectieve inbraak in de politiezone.

In de eerste twee maanden van 2017 werd in er in de politiezone 23 keer ingebroken (3x in Groot-Assenede en 20x in Groot-Evergem) en 19 keer (2x in Groot-Assenede en 17x in Groot-Evergem) werd gepoogd om in te breken in woningen en/of gebouwen (gebouwen = winkels, loodsen,…).
Dit betekent dat wij 42 tussenkomsten (5x in Groot-Assenede en 37 x in Groot-Evergem) hadden inzake poging of effectieve inbraak in de politiezone.