Onthaal op afspraak

Wil je in het commissariaat aangifte doen of klacht neerleggen? Dan dien je eerst een afspraak te maken! Onthaal op afspraak zorgt voor een betere service en de wachttijden worden korter. Je weet ook direct wanneer je wordt verwacht en kan een moment kiezen dat voor jou het beste past. Klik onderaan op de knop om uw afspraak te maken.

LET OP: Bij het maken van een afspraak kruist u het best aan dat u een herinneringsmail wenst te ontvangen. Op deze manier krijgt u een overzicht van de documenten die u het best meebrengt naar uw afspraak.

Het dragen van een mondmasker is niet meer verplicht in ons commissariaat. U mag dit uiteraard steeds vrijblijvend dragen. 

Huisnummer

Hoe kan je een afspraak maken?

  • Online: via onderstaande knop
  • Telefonisch: onze onthaalmedewerkers zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8u - 12u & 13u - 17u. Zij kunnen je adviseren en indien nodig helpen met het maken van een afspraak.
  • Kom langs: Je kan je persoonlijk aanbieden tijdens de openingsuren van ons commissariaat in Evergem om een afspraak te maken.

 

Maak HIER jouw afspraak

Dringende hulp nodig?

Heb je dringende politiehulp nodig? Bel dan steeds het noodnummer 101! Op dit nummer is er 24u/24u iemand bereikbaar. Indien nodig sturen zij onze interventieploegen om u te helpen.

Labels