Afspraak maken commissariaat Bredene

Om de dienstverlening naar de burger toe maximaal te kunnen blijven garanderen, start de lokale politie Bredene/De Haan met een afsprakensysteem voor klachten en aangiftes in het zonaal onthaal te Bredene.

Via de politiewebsite maak je snel en eenvoudig een online afspraak. Wie geen toegang tot het internet heeft of twijfelt over zijn aangifte, kan een afspraak maken via het algemeen nummer +32 59 33 33 16.

Hoe maak je een online afspraak?

  • Klik hier of rechts op de homepage op het item ‘Een afspraak maken’,
  • Selecteer daarna de locatie, het type afspraak en het tijdstip.

    Kies slechts één type per afspraak. Bijvoorbeeld: wil je een aangifte doen van het verlies van je portefeuille, maar ook van een beschadiging aan je wagen? Maak dan twee aparte afspraken.  
  • Vul daarna je persoonlijke gegevens in. Geef je een mailadres op, dan ontvang je na het maken van de afspraak een bevestigingsmail. In deze mail staat ook welke documenten je naar de aangifte moet meebrengen.

Voordelen

Het online afsprakensysteem biedt zowel de inwoner als politiemedewerker verschillende voordelen. Zo worden dankzij het systeem lange wachttijden vermeden, is de burger op een moment naar keuze snel geholpen en kunnen zowel de burger als politiemedewerker zich goed voorbereiden op de aangifte.

Dringende politiehulp

Het online afsprakensysteem kan enkel gebruikt worden voor niet-dringende aangiftes. Wie dringend politiehulp nodig heeft, contacteert het politieteam via het noodnummer 112 of +32 59 33 33 16. Beide nummers zijn de klok rond bereikbaar. Ook met niet-dringende vragen kan je terecht op het lokale alarmnummer +32 59 33 33 16. Het keuzemenu geeft je de mogelijkheid om de dringendheid van je oproep te bepalen.