Nieuws

Ringlaan

Aquafin, AWV, gemeente De Haan, FARYS en de betrokken partners nodigen u als buurtbewoner uit een infoavond bij te wonen, waar u info krijgt over de stand van zaken van het lopende project Ringlaan te Wenduine.

Patrouille in Concessiewijk De Haan

Op maandag 11 maart 2019 vond er een sweeping plaats in de Concessiewijk van De Haan, dit naar aanleiding van een inbrakenplaag sinds de zomer van 2018. Voor deze actie werden 43 politiemensen ingezet. Er werden geen verdachten aangetroffen, maar wel nog één inbraak en poging vastgesteld.

Combi

De politie van Bredene/De Haan heeft donderdagavond een winkeldief opgepakt in Bredene. Rond 18:15 uur werd de politie verwittigd dat iemand zonet de Spar supermarkt in het shoppingcenter te Bredene Sas had verlaten met gestolen goederen.

Auto overkop

In de Koningin Astridlaan te Bredene is gisteravond rond 23 uur een auto overkop gegaan. De politie van Bredene/De Haan werd hiervan onmiddellijk door een omwonende verwittigd. Ook brandweer en ziekenwagen kwamen ter plaatse.

Paard in gracht

In de Vlissegemstraat in De Haan is deze morgen een paard in de gracht terecht gekomen. De politie van Bredene/De Haan werd hiervan, net als de brandweer, omstreeks 10:15 uur verwittigd.