Nieuws

Storm Odette zorgt voor veel schade

De storm Odette heeft gisteravond en vannacht een serieuze impact gehad op de interventielast in de politiezone Bredene/De Haan. Ook de brandweer en de technische diensten hadden de handen vol. 

Vrachtwagen in gracht in De Haan

Rond 6:20u deze morgen is een vrachtwagen in de gracht beland in de Vijfwegestraat in De Haan.

De Haan Wenduine Bredene volzet

Wegens de grote parkeerdruk in de buurt van de stranden heeft de politie van Bredene/De Haan de toegangswegen naar de badplaatsen De Haan, Wenduine en Bredene afgesloten. Enkel bewoners, verblijvers en mensen die kunnen aantonen dat ze er absoluut moeten zijn (mensen met een verblijfsreservatie, een strandcabine, die er werken, …), worden toegelaten. 

Mondmaskerplicht binnen de volledige politiezone Bredene/De Haan

Sinds heden is het verplicht om de mond en de neus te bedekken met een masker of elk ander alternatief in stof op het grondgebied van beide gemeenten van onze politiezone Bredene/De Haan, op alle publiek toegankelijke plaatsen en op alle private parkings die publiek toegankelijk zijn, o.a. van warenhuizen, toeristische logies, …

Opheffen besluit dd. 09/04/2020 m.b.t. de tijdelijke afwijking van artikel 25/6 van de WGP betreffende het principe van de openbaarheid van de politieraden.