Nieuws

Aan iedere burger die een bezoek brengt aan één van onze commissariaten van de politiezone wordt gevraagd om verplicht een mondmasker te dragen, dit zowel voor eigen veiligheid als voor de veiligheid van ons personeel. Let wel op: voor iedere aangifte dient nog steeds voorafgaand een afspraak gemaakt te worden. 

Op vrijdag 1 mei 2020 kreeg de politie van Bredene/De Haan omstreeks 11u21 een oproep binnen over een lastige man in de Delhaize van Bredene. Een man zou agressief zijn tegen andere klanten en het personeel van de supermarkt. Hij was blijkbaar aangesproken door een klant op “voorbijsteken aan de kassa”. Daarop zou de man in het rond beginnen spuwen zijn tussen de voedingswaren en richting personeel en klanten.

Omwille van het COVID 19 – virus en de vigerende maatregelen (nl. samenscholingsverbod en social distancing) heeft de Voorzitter van de politieraad beslist om tijdelijk af te wijken van de openbaarheidsvereiste van de vergaderingen, dit zolang deze maatregelen van kracht blijven.

 

 

Vragen over de coronamaatregelen

Wie vragen heeft mbt de maatregelen in het kader van het coronavirus wordt verzocht hiervoor niet naar de politie te bellen, te mailen of te chatten, maar kan de meeste antwoorden vinden op https://www.info-coronavirus.be/nl/faqs/

 

Resultaten BOB-campagne PZ Bredene/De Haan

Onder de slogan "Bob, altijd nul op" liep de BOB-wintercampagne van 29 november 2019 tot 3 februari 2020. Zoals elk jaar nam ook de politiezone Bredene/De Haan hier actief aan deel.