Nieuws

Vacature: Administratief assistent politieadministratie & onthaal

De politiezone Bredene/De Haan werft een administratief assistent voor onthaal & administratie aan. 

Voertuig rijdt zich vast op strand in Bredene

In de nacht van zaterdag op zondag werd de politie van Bredene/De Haan er rond 1:45 uur van verwittigd dat een voertuig vastzat op het strand nabij strandpost 1 Twins te Bredene.
 

Voertuig uitgebrand in Bredene

Woensdagmorgen werd de politie van Bredene/De Haan iets vóór 11 uur verwittigd van een voertuigbrand langs de Koninklijke Baan te Bredene nabij de strandpost Twins. Een interventieploeg begaf zich snel ter plaatse en stelde vast dat een Mercedes C200 van een Bredenaar in lichterlaaie stond op de parkeerstrook.  

In het kader van het weekend zonder alcohol achter het stuur en de start van de zomerbobcampagne hield de politie van Bredene/De Haan ook zondagnamiddag korte controleacties. Zo’n 300 bestuurders werden gecontroleerd langs de Ringlaan in Wenduine, in de Warvinge in Vlissegem en in de Polderstraat te Bredene.

Zomerbobcampagne ook gestart in Bredene en De Haan

De zomerbobcampagne is gisteravond ook van start gegaan in de politiezone Bredene/De Haan. Bij korte controles lang de Koninklijke Baan in De Haan en de Sluizenstraat te Bredene werden gisteravond zo’n 200 bestuurders gecontroleerd op rijden onder invloed van alcohol/verdovende middelen. Daarvan hadden er drie teveel op: twee bestuurders bliezen alarm en mochten hun rijbewijs voor drie uur afleveren, een andere blies positief en kreeg zes uur rijverbod.