Nieuws

Het ongeval met de moto

Een motorrijder van de politie Bredene/De Haan is deze namiddag betrokken geraakt in een verkeersongeval te Wenduine.  De 35-jarige politieman bestuurde rond 14:45u zijn politiemotor BMW op de Koninklijke Baan vanuit de richting De Haan naar Wenduine. Hij reed als prioritair voertuig en was op weg naar een dringende oproep.

Actie Vlaamse Belastingdienst

De politie van Bredene/De Haan en de Vlaamse Belastingdienst (VLABEL) deden vandaag gezamenlijke verkeerscontroles met interceptie langs de Vosseslag te De Haan en langs de Fritz Vinckelaan te Bredene. Daarbij werden zo’n 750 voertuigen door VLABEL gescand en door de politie op snelheid gecontroleerd. Op die manier kon 10.778,19 euro aan openstaande belastingen geïnd worden. 35 voertuigen reden te snel.

De kusttram

Vrijdagavond rond 21 uur werd de politie van Bredene/De Haan opgeroepen omdat een voertuig vastzat tussen twee tramsporen langs de Nieuwe Rijksweg tussen De Haan en Wenduine. De bestuurder had blijkbaar de controle over het voertuig verloren,  raakte daar kennelijk niet meer en had te voet de vlucht genomen het bos in. Het tramverkeer diende in beide richtingen een 50-tal minuten te worden stilgelegd tot het voertuig getakeld was.

Alcoholcontrole

De politie van Bredene/De Haan hield de voorbije nacht een alcoholcontrole. Op de Koninklijke baan in Bredene en langs de Brugsesteenweg in Wenduine werden 133 bestuurders aan een alcoholtest onderworpen.

Camera

Bent u eigenaar van een private bewakingscamera? Dan moet u hiervan aangifte doen.