Overslaan en naar de inhoud gaan
Bel voor dringende politiehulp 101. Geen spoed, wel politie? Bel 059 33 33 16.
Politie op een rij

Nieuws

Wenduine

De politie van Bredene/De Haan heeft in de nacht van dinsdag op woensdag twee jonge dieven opgepakt bij het vakantiepark Sunparks te De Haan/Wenduine.  Rond 2:30 uur werden de twee opgemerkt toen ze zich op de parking van het domein verdacht gedroegen. 

Zeehond op het strand

De politie van Bredene/De Haan ontving maandag weer enkele meldingen dat er op het strand van Wenduine een zeehondje aangetroffen was dat niet meer in het water geraakte. Een team van de politie begaf zich naar het strand en zag heel veel volk rond de zeehond staan. 

Dinsdagavond wilde een interventieteam van de politie van Bredene/De Haan een verdacht voertuig controleren in Wenduine. De bestuurder deed echter alsof hij de politie niet gezien had en er volgde een korte achtervolging. Uiteindelijk kon de politie het voertuig onderscheppen op grondgebied Zuienkerke. In het voertuig werd 145 gram cocaïne, 4 gram cannabis, een grote hoeveelheid plastic zakjes en een grote som cash geld aangetroffen.

De desbetreffende auto in het water

In de nacht van dinsdag op woensdag werd de politie van Bredene/De Haan er rond 00:20u van verwittigd dat langsheen de Brugse Baan te De Haan een voertuig in het water van de Noordede was terecht gekomen nabij het rondpunt Vijfwege.

Laatste nieuws