10_Ben jij BeSafe @ home?

BeSafe @ home! In de week van 18 oktober wordt er in het hele land extra aandacht besteed aan diefstalpreventie. Naar jaarlijkse gewoonte trekken onze diefstalpreventieadviseurs in dit kader naar de verschillende markten in onze politiezone.

Noteer alvast de week van 18 t.e.m. 24 oktober in je agenda! Dan wordt de eerste campagne van BeSafe @ home gelanceerd. Deze campagne vervangt de campagne van '1dagniet' maar zal zich niet enkel toespitsen op inbraakpreventie. Met BeSafe @ home wil men waarschuwen voor alle verschillende vormen van diefstal.

Naar jaarlijkse gewoonte kan je onze diefstalpreventieadviseurs van 17 t.e.m. 23 oktober aanspreken op de wekelijkse markt in jouw buurt. 

  • Zondag 17 oktober 2021: Zonhoven
  • Maandag 18 oktober 2021: Diepenbeek
  • Woensdag 20 oktober 2021 (voormiddag): Halen
  • Woensdag 20 oktober 2021 (namiddag): Herk-De-Stad
  • Vrijdag 22 oktober 2021: Hasselt
  • Zaterdag 23 oktober 2021: Lummen

Kom je met de fiets naar de wekelijkse markt in Hasselt? Dan kan je op vrijdag 22 oktober je fiets laten labelen door de gemeenschapswachten van de Stad Hasselt. 

Omwille van de donkere periode en het einde van de coronapandemie is de eerste campagne van BeSafe @ home vooral gericht op inbraakpreventie. Maar laat dat je niet tegenhouden om al je vragen rond diefstal te stellen aan onze diefstalpreventieadviseurs! 

Het is ook nog steeds mogelijk om een afspraak met een diefstalpreventieadviseur te maken! Zij komen dan bij jou thuis langs en geven je tips om je (toekomstige) woning of bedrijf beter te beveiligen tegen een inbraak. Dit advies is objectief en volledig vrijblijvend.

BeSafe@home