Nieuws

Maatregelen naar aanleiding van het coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, vragen wij jullie aandacht voor volgende richtlijnen.
(Update dd. 20/03/2020)

VACATURE: CONSULENT BOEKHOUDER (M/V) – DIENST FINANCIËN

De politie Limburg Regio Hoofdstad is op zoek naar een consulent boekhouder (m/v) ter ondersteuning van de financiële dienst. 

Heb je na het lezen van het functieprofiel interesse? Je kan voor deze vacature solliciteren door een e-mail te sturen naar vacature@politielrh.be met daarin je motivatiebrief, cv en foto. De inschrijvingstermijn loopt af op 3 mei 2020.

Weerspannige drugsdealer onderschept dankzij maatregelen rond COVID-19

De politie Limburg Regio Hoofdstad kon afgelopen vrijdagavond een drugsdealer onderscheppen in de Kattendansstraat in Hasselt. Hij stelde zich weerspannig op en testte positief op zowel de speeksel- als ademtest. In zijn voertuig werden een dealershoeveelheid drugs en een som geld aangetroffen.

Vrouw overleden in Zonhoven

De politie Limburg Regio Hoofdstad trof in de voormiddag een levenloos lichaam aan in een woning in de Schelstraat te Zonhoven.

Politie Limburg Regio Hoofdstad werkt met een QR-code om OMS te innen

De politie Limburg Regio Hoofdstad heeft sinds kort drie mogelijkheden om een onmiddellijke minnelijke schikking te innen. Er kan namelijk betaald worden via een overschrijving, met betaalkaart via een terminal en via een QR-code. Een OMS betalen via een QR-code is ongezien in België.