Nieuws

Verkeersongeval met drie voertuigen zorgt voor verkeershinder tijdens ochtendspits

Dinsdagochtend omstreeks 06.35 uur vond er een verkeersongeval tussen drie voertuigen plaats aan het op- en afrittencomplex op de Sint-Truidersteenweg in Hasselt. Twee personen raakten hierbij gewond en werden voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.

Nieuwe voertuigen voor de hondengeleiders en hun viervoetige partner

De politie Limburg Regio Hoofdstad investeerde in nieuwe voertuigen voor de hondengeleiders en hun viervoetige partner. In totaal werden er 6 voertuigen aangekocht, één voor elke hondengeleider. Bij de aankoop van de voertuigen werd er vooral gekeken naar de veiligheid en het comfort voor de diensthonden en hun geleiders.

Cannabisplantage opgerold in Stevoort

Donderdag heeft de politie Limburg Regio Hoofdstad een cannabisplantage opgerold in de Alkenstraat in Stevoort. Er werden twee verdachten opgepakt.

Hou rekening met verkeersdrukte op maandag 16 september!

Vanaf maandag 16 september verwachten we een erg drukke periode op de wegen in en rond Hasselt. 
Het nieuwe academiejaar, de opbouw van de kermis en de werken aan het kruispunt van de grote ring en Universiteitslaan in Hasselt dragen allemaal hun steentje bij aan de verkeersdrukte. 

Eén op vier bestuurders rijdt te snel in zone 30

Tijdens de eerste twee weken van het nieuwe schooljaar heeft de politie Limburg Regio Hoofdstad de snelheid van 542 bestuurders in een schoolomgeving gecontroleerd. Niet minder dan 138 chauffeurs reden snel.