Nieuws

Word jij onze nieuwe collega?

Binnen de mobiliteitscyclus 2020-01, die op vrijdag 21 februari gepubliceerd wordt, heeft onze politiezone niet minder dan 14 vacatures openstaan! Bij jij al inspecteur of hoofdinspecteur van politie en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Dan is één van deze jobs misschien wel iets voor jou!

Wijkkantoor Herk-de-Stad ondervindt computerproblemen

Het wijkkantoor van Herk-de-Stad ondervindt momenteel computerproblemen. Wil je een aangifte indienen? Dan kan je steeds een afspraak maken om in het wijkkantoor van Lummen of Halen een aangifte in te dienen. 

Cannabisplantages opgerold in Lummen en Hasselt

Vorige week heeft de politie Limburg Regio Hoofdstad twee professionele cannabisplantages aangetroffen in een woning in Lummen en in een loods in Hasselt.

Wij zoeken vrijwilligers!

In het kader van burgerparticipatie willen wij onze inwoners meer betrekken bij onze werking en ons beleid. Daarom zijn wij op zoek naar extra vrijwilligers om ons te ondersteunen.

Hondenkooien

Al onze diensthonden kregen vorig jaar een nieuwe kooi als kerstcadeau! Omdat hun oude kooien nog in prima staat zijn, doen wij ze van de hand. Kan jouw trouwe viervoeten wel een andere kooi gebruiken? Neem dan eens een kijkje in onderstaande lijst, misschien staat er wel iets tussen.