Nieuw politiecommissariaat PZ Minos

Politie Minos is in november 2020 verhuisd naar een nieuw politiecommissariaat in de Drabstraat 174 in Mortsel

Het zat er al enige tijd aan te komen: het merendeel van de collega's van onze politiezone is verhuisd naar ons nieuwe politiegebouw in Mortsel.

In april 2019 zijn we gestart met de bouw van ons politiecommissariaat. We hebben de opbouw sindsdien vanop de eerste rij mogen meemaken. Week op week zagen we dit alles meer vorm krijgen. De aangestelde bouwcoördinatoren in onze politiezone hebben de bouw, en nu ook de verhuis, vakkundig voorbereid en opgevolgd.

Wie verhuist er?

Uiteraard blijft het voor ons belangrijk om in de wijken een wijkcommissariaat te behouden, zodat burgers ook daar terecht kunnen. De wijkteams, uitgezonderd Mortsel, blijven dus in hun vertrouwde kantoren.

Alle andere diensten (verkeersdienst, dienst Opsporing en Onderzoek, interventiedienst, ondersteunende diensten, …) én de wijk Mortsel zijn verhuisd naar de nieuwbouw.

Wat betekent dit voor de burgers, onze partners en onze leveranciers?

Dit betekent dat de burgers voor een aangifte nog steeds terecht kunnen in één van onze wijkkantoren te Borsbeek, Boechout, Wijnegem of Wommelgem (en ook in Mortsel, maar dan voortaan in de Drabstraat 174) en dus niet meer op het Stadsplein/ op de Liersesteenweg.

De leveranciers of partners kloppen voortaan niet meer aan in één van de gebouwen op het Stadsplein of Liersesteenweg, maar richten zich nu ook tot onze nieuwbouw.

Met andere woorden, wij hebben de gebouwen op het Stadsplein en de Liersesteenweg verlaten en ons nieuwe adres is Drabstraat 174 in Mortsel. 

Contactgegevens?

Enkele rechtstreekse telefoonnummers zijn ook gewijzigd, maar belangrijk: wij behouden ons algemeen vertrouwde telefoonnummer (03 451 98 98) en alle e-mailadressen. 

Het online aangiftesysteem blijft behouden, dus voor een klacht of aangifte maak je online een afspraak.

Wij kijken er enorm naar uit om jullie hier te mogen ontvangen. Gezien de coronamaatregelen bekijken we nog hoe en vooral wanneer er mogelijk opendeurdagen kunnen worden georganiseerd.

We houden jullie op de hoogte!

Politie Minos