Dringende herstelling riolering in de Adjudant Harboortstraat

Er moeten dringende herstelwerken komen aan de riolering in de Adjudant Harboortlaan. Deze werken vinden plaats op 25 en 26 november.

Gezien de beperkte breedte van de rijbaan op deze plaats zal de straat volledig onderbroken worden. Volgende verkeersmaatregelen worden genomen:

  • In de Adjudant Harboortstraat wordt aan beide kanten van de plaats van de werken tweerichtingsverkeer ingesteld. In de hele straat komt een parkeerverbod om kruisend verkeer mogelijk te maken.
  • In de Korbeek Losestraat wordt tussen de Adjudant Harboortstraat en de Albert Stainierstraat wordt tweerichtingsverkeer ingesteld. In dit gedeelte geldt ook een parkeerverbod.

Auto's volgen een omleiding:

  • Om in de Adjudant Harboortstraat te geraken, in het gedeelte tussen de Tiensesteenweg en de werken, rijdt men komende van de Tiensesteenweg, de Harboortstraat in. Men rijdt gewoon via dezelfde weg terug naar de Tiensesteenweg.
  • Om in de Adjudant Harboortstraat te geraken, in het gedeelte tussen de Brugstraat en de werken, neemt men komende van de Tiensesteenweg de Vlietstraat, de Boogschutterstraat en de Korbeek Losestraat. Om weg te rijden neemt men de Korbeek Losestraat en vervolgens de Vlietstraat naar de Tiensesteenweg.

Voetganges en fietsers met de fiets aan de hand kunnen de werken voorzichtig passeren.