Nieuws

Veilig Leuven

De preventiedienst van de stad Leuven en politie Leuven sloegen eind oktober 2018 de handen in elkaar en startten de digitale nieuwsbrief ‘Veilig Leuven’.  Deze nieuwsbrief richt zich op mensen die niet actief zijn op sociale media, maar toch graag op de hoogte blijven over wat reilt en zeilt in Leuven op vlak van veiligheid & preventie. Inschrijven kan je hier.
 

sorry we zijn gesloten

Op vrijdag 15 november zijn alle administratieve diensten gesloten. Het wijkcommissariaat Leuven (Grote Markt), het onthaal op het Politiehuis (Philipssite), de Dienst Vergunningen en de Fietscentrale zijn wel geopend tijdens de normale openingsuren.

Blauw licht

Zaterdagavond hield de Dienst verkeer van de Leuvense politie een verkeersactie aan de Parkpoort en op de Koning Boudewijnlaan. Er werden in totaal 421 voertuigen gecontroleerd.

sorry we zijn gesloten
  • Op maandag 11 november (Wapenstilstand) zijn al onze politiediensten gesloten, met uitzondering van het onthaal van de Philipssite.

Voor dringende politiehulp kan je:

  • 24u/24u terecht op het onthaal van het politiegebouw op de Philipssite
  • 24u/24u terecht via de noodnummers 016 21 06 10 of 101.
Blauw sirenelicht

Inspecteurs van het Fietsteam en de verkeerspolitie hielden donderdagavond 31 oktober en het begin van de nacht op 1 november in de binnenstad extra toezicht op het rijgedrag van fietsers en automobilisten.