Overslaan en naar de inhoud gaan
Bel voor dringende politiehulp 101. Geen spoed, wel politie? Bel 016 21 06 11.
Combi die over Grote Markt rijdt

Nieuws

cartoon

De zomer brengt weer veel volk op de been in Leuven voor braderieën, solden, terrasjes, festivals en evenementen. Gauwdieven houden van drukte, want dan kunnen ze hun slag slaan. Met deze tips laat je ze je dag niet verpesten.

Logo verkeerspark

Van 16 juli 2018 tot en met 27 juli 2018 organiseert politie Leuven i.s.m. Provincie Vlaams-Brabant de verkeerslessenreeks 'Samen Veilig'.  De lessen richten zich tot kinderen van het lager onderwijs.
 

voetbalveld

Van 14 juni tot en met 15 juli 2018 vindt het WK 2018 plaats. Rusland is gastheer voor dit toernooi. Om er samen met jullie een echt voetbalfeest van te maken, hebben we alvast een aantal veel gestelde vragen op onze website gebundeld. 

Irène Peeters

Onze senior van de maand is een bezige bij, zeer actief in de parochie en het verenigingsleven. Irène Peeters (77) is geboren en getogen in Wilsele-Putkapel, is met iemand uit deze Leuvense deelgemeente getrouwd, heeft er gebouwd en woont er nog steeds.

witte auto op de weg

Door technische problemen bij Bpost werden tussen 9 en 11 mei 2018 verschillende verkeersboetes verstuurd zonder melding te maken van

- het rekeningnummer waarop je kan betalen

- de verzenddatum van de brief.

 

Laatste nieuws