Nieuws

Zomerse verkeerslessenreeks 'Samen Veilig'

Van 8 juli 2018 tot en met 12 juli 2019 en van 15 juli tot en met 19 juli organiseert Lokale Politie Leuven i.s.m. Provincie Vlaams-Brabant de verkeerslessenreeks 'Samen Veilig'.  De lessen richten zich tot kinderen van het lager onderwijs.

Nieuwsbrief Veilig Leuven

De preventiedienst van de stad Leuven en politie Leuven sloegen eind oktober 2018 de handen in elkaar en startten de digitale nieuwsbrief ‘Veilig Leuven’.  Deze nieuwsbrief richt zich op mensen die niet actief zijn op sociale media, maar toch graag op de hoogte blijven over wat reilt en zeilt in Leuven op vlak van veiligheid & preventie. Inschrijven kan je hier.
 

Resultaten verkeerscontrole van zaterdag 15/06/2019

Zaterdagmiddag hield de Verkeersdienst van de Leuvense politie op verschillende plaatsen in Leuven een verkeersactie. Er werden controles gedaan in de Donkerstraat, JB Van Monsstraat, Van den Geynlaan, Hertogsstraat, Groefstraat en op het Martelarenplein.

Versnelde selectieprocedure voor inspecteur van politie in Vlaams-Brabant

Ben je probleemoplossend ingesteld? Zoek je een afwisselende job, die jou elke dag opnieuw verrast? Sta je met beide voeten in de samenleving en wil je graag werken aan het versterken van een veilige en leefbare omgeving voor iedereen? Sla je graag de handen in elkaar, om samen met collega’s en andere organisaties vooruitgang te boeken? Hou je van een uitdaging? Is mensen helpen en/of situaties verbeteren wat jou drijft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Senior van de maand juni

Maak kennis met Paula De Meyer, de senior van de maand juni.