Overslaan en naar de inhoud gaan
Bel voor dringende politiehulp 101. Geen spoed, wel politie? Bel 016 21 06 11.
Combi die over Grote Markt rijdt

Nieuws

waterdruppel

De provinciegouverneur van Vlaams-Brabant vaardigt een politiebesluit uit dat onmiddellijk onnodig waterverbruik verbiedt in de ganse provincie. Tevens wordt een captatieverbod voor het oppompen van water uit onbevaarbare waterlopen ingesteld. Dit geldt tot het verbod wordt opgeheven.

Rode fiets in fietsenstalling

De tweedehandsfietsenmarkt is een vaste waarde geworden tijdens Leuven autovrij. Op zondag 26 augustus van 10.00 tot 12.30 uur kunnen verkopers en kopers terecht op de Tiensevest, voor het stadskantoor.

cartoon

De zomer brengt weer veel volk op de been in Leuven voor braderieën, solden, terrasjes, festivals en evenementen. Gauwdieven houden van drukte, want dan kunnen ze hun slag slaan. Met deze tips laat je ze je dag niet verpesten.

Gaston Teugels

Onze senior van de maand augustus is Gaston Teugels, 84 en nog altijd zeer actief binnen de seniorenwerking.
 

Mieke Baras

Onze  senior van de maand juli Mieke Baras is met 63 jaar nog relatief jong, maar wel al getekend door verdriet.

Mieke Baras is geboren en getogen aan het Sint-Jacobsplein in Leuven. Ze liep er school in Mater Dei en gaf er als licentiate Germaanse talen 36 jaar Nederlands en Engels in het hoger middelbaar. Sinds haar huwelijk woont ze in Kessel-Lo, ze kreeg drie kinderen in drie jaar tijd (1980 – 82 – 83). Na haar scheiding is ze er blijven wonen, nu wettelijk samenwonend.

Laatste nieuws