Dringende herstellingswerken in de Schapenstraat

Omwille van dringende herstellingswerken zal de Schapenstraat op 25/08/2020 van 8u tot 16u afgesloten worden ter hoogte van nummer 37. Dit is ongeveer in het midden van het gedeelte Schapenstraat tussen het Pater Damiaanplein en het kruispunt met de Karmelietenberg/Zwartzustersstraat. Volgende verkeersmaatregelen worden genomen:

  • Het gedeelte Schapenstraat tussen het Pater Damiaanplein en het kruispunt met de Karmelietenberg/Zwartzustersstraat wordt dubbele richting;
  • In de Sint-Antoniusberg wordt de rijrichting omgekeerd;
  • De zone C3 wordt komende van de Parijsstraat voor de duur van de werken opgeheven;
  • Het verkeer dat op het Pater Damiaanplein, de Ramberg of in de Schapenstraat tussen de nummers 1-37 en 2-62 moet zijn, dient volgende reisweg te volgen: Kapucijnenvoer - Minderbroedersstraat - Waaistraat - Sint-Barbarastraat - Parijsstraat - Pater Damiaanplein. Om terug weg te rijden: Pater Damiaanplein - Sint-Antoniusberg - Naamsestraat.
  • Het verkeer dat in de Schapenstraat tussen de nummers 37-41 en 64-80 moet zijn, dient volgende reisweg te volgen: Naamsestraat - Sint-Beggaberg - Schapenstraat. Om terug weg te rijden: Schapenstraat - Karmelietenberg of Zwartzustersstraat.
bord wegenwerken