Kesselse Feesten tijdens het pinksterweekend

Tijdens het pinksterweekend valt voor jong en oud in Park Heuvelhof in Kessel-Lo heel wat te beleven. Van vrijdag 7 juni tot en met 10 juni vinden daar de Kesselse Feesten plaats.

 

  • Kom je met de fiets?

Er zijn 2 fietsparkings voorzien in het park: aan de ingang via de Diestsesteenweg en aan de ingang van de Borstelstraat.

  • Kom je met het openbaar vervoer? 

Er is een bushalte vlak aan de ingang van het park op de Diestsesteenweg. Vanuit station Leuven rijdt de Bus 370 vanaf perron 8 of Bus 371 vanop perron 9, op 6 minuten naar deze halte.

  • Kom je met de auto?

Parkeer je dan op een reglementaire manier door gebruik te maken van de omliggende straten en bij voorkeur op de openbare parkings:

  • Parking sporthal Kessel-Lo, Stadionlaan 4 te Kessel-Lo
  • Parking Boudewijnstadion Kessel-Lo, Diestsesteenweg 270 te Kessel-Lo
  • Parking Begraafplaats Kessel-Lo, Kortrijksestraat te Kessel-Lo
  • Parking Abdijschool, Molenstraat te Kessel-Lo

Er is een tijdelijke parking op het Vlierbeekveld. Het gaat om een grasveld langsheen de Molenstraat, hoek Krekelstraat.

Op zondag en maandag kan je ook parkeren op de parking van Delhaize, Diestsesteenweg 545 in Kessel-Lo. Binnendoor moet je dan maar 650 meter afleggen tot aan de ingang van het Park Heuvelhof, kant Borstelsstraat.

Via deze link vind je een overzicht van de tijdelijke parkings. Open deze link via je gsm.

Er zijn 4 parkeerplaatsen voorzien voor personen met en handicap ( kaart verplicht): 2 op het plein in de Borstelstraat en 2 aan de ingang via Diestsesteenweg. 

Let op! Er geldt een volledig parkeerverbod in de Rustoordlaan en het Park Heuvelhof.

De geldende verkeersmaatregelen vind je hier.

Nieuwsgierig naar het programma van de Kesselse Feesten? Dat vind je op de website van de Kesselse Feesten.