Opendeurdag op 4 juni 2023, kom jij ook?

Op zondag 4 juni zet Politie Leuven haar deuren open voor het grote publiek. Bezoekers kunnen zich die dag in het Politiehuis op de Philipssite onderdompelen in de wereld van de Leuvense politie.

Affiche opendeurdag

Al voor de vierde keer organiseert Politie Leuven een opendeurdag. Dit keer gaat het om een gezamenlijke opendeurdag van de lokale politie, Cöordinatie- en Steundienst Leuven en Federale Gerechtelijke Politie Leuven. Deze opendeurdag is de gelegenheid bij uitstek voor het grote publiek om een kijkje achter de schermen te nemen en zich onder te dompelen in de wereld van de politie. Ook kinderen zijn uiteraard meer dan welkom! Hen wacht een programma op hun niveau, een mix tussen plezier en interessante info.

Doel van de opendeurdag is om je een fijne dag te bezorgen en tegelijk om je te informeren over de werking van Politie Leuven. Het is een perfect moment om met infostandjes, rondleidingen en demonstraties te tonen waar de Leuvense politie voor staat en waar ze mee bezig is. Wie bij de politie aan de slag wil, is welkom bij onze ambassadeurs.

Om te weten wat er allemaal te beleven valt, hoe je onze opendeurdag het gemakkelijkst bereikt en andere praktische informatie, raadpleeg onze FAQ-rubriek.

Vanzelfsprekend hopen we op een zonnige dag en vooral op een grote opkomst van enthousiaste bezoekers!