Persbericht - dinsdag 11 juni 2024

Dit is het persbericht van dinsdag 11 juni 2024.

Persbericht

Verkeer

Een 39-jarige bestuurder en zijn zes maanden oude zoon werden maandagnamiddag omstreeks 16 uur met de ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg nadat de man in de Karel Van Lotharingenstraat in een bocht rechtdoor was gereden en met een klap tegen een woning terecht kwam. 

De bestuurder kwam er met de schrik en lichte verwondingen van af. Het zoontje bleef ongedeerd. Beiden werden voor de zekerheid toch overgebracht naar het hospitaal. De zwaar beschadigde wagen moest worden getakeld. Het ongeval was te wijten aan vermoeidheid van de bestuurder die even was ingedommeld anchter het stuur. De man legde een negatieve alcohol- en drugstest af. 

Cannabis

Een wijkagent trof maandag in een appartement in de wijk Lolanden in Kessel-Lo tijdens een huisbezoek samen met een deurwaarder een veertigtal cannabisplantjes aan. Toen een slotenmaker de deur van de flat opende was er onmiddellijk een cannabisgeur merkbaar. In één van de kamers trof de wijkagent verschillende plantjes aan die onder een felle lamp stonden. In totaal werden 44 plantjes meegenomen voor vernietiging. Ook de lamp, een timer en een precissieweegschaaltje werden in beslag genomen. Er werd proces-verbaal opgesteld. 

Labels