Versnelde selectieprocedure voor inspecteur van politie in Vlaams-Brabant

Ben je probleemoplossend ingesteld? Zoek je een afwisselende job, die jou elke dag opnieuw verrast? Sta je met beide voeten in de samenleving en wil je graag werken aan het versterken van een veilige en leefbare omgeving voor iedereen? Sla je graag de handen in elkaar, om samen met collega’s en andere organisaties vooruitgang te boeken? Hou je van een uitdaging? Is mensen helpen en/of situaties verbeteren wat jou drijft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

De politie rekruteert in Vlaams-Brabant!

Wij bieden de kans om alle selectieproeven voor inspecteur van politie te doorlopen in 2 weken tijd, van 30 september tot 11 oktober 2019. Inschrijven voor deze ‘fast track’ kan tot 6 september 2019. Geslaagden starten hun opleiding op 2 december 2019 in de Vlaams-Brabantse politieschool PIVO te Asse, Relegem.

Wat hebben wij te bieden?

  • Een uitdagende, maatschappelijk geëngageerde en interessante job
  • Werkzekerheid dicht bij huis, in een aangename organisatie, goed omkaderd en met de nodige begeleiding en coaching
  • Opleiding (betaald), doorgroeimogelijkheden, kansen om volop je talenten te ontplooien
  • En nog zoveel meer…

De algemene infoavonden vinden plaats op:

Op 31 augustus van 13.30 tot 17 uur vindt een infodag plaats in het PIVO. Tijdens dit evenement krjg je nog meer uitleg over de selectieprocedure en krijgen de politiezones uit Vlaams-Brabant de kans om zich voor te stellen.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om een afspraak te maken met onze beroepenvoorlichters.

Inschrijven voor de selectieproeven kan door de twee onderstaande documenten in te vullen en via e-mail te versturen naar Politieschool.Vlaamsbrabant.PIVO@police.belgium.eu